Hälsa & Livet

Therése Lindgren x iDeal of Sweden

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Med bubblande rosé i glaset känns det kanske lite extra lyxigt med ett mobilskal som matchar. Therése Lindgren har släppt en kollektion som går mot det romantiska och sensuella hållet, men framför allt en kollektion som ropar rosé!

Njut av naturens mest underbara toner med den nya kollektionen: Therése Lindgren x iDeal of Sweden*. Från lätta rosenblad och sensuella texturer till vågad design – kollektionen är en hyllning till naturens skönhet och till Thereses starka, kärleksfulla personlighet. Ja som du kanske förstår så har Therése Lindgren släppt en egen kollektion med iDeal of Sweden*.

Skalen kostar 399SEK och du hittar dom här: Love yourself* | Silky Dream* | Coral Sands* | Rosy Rose*. Sedan har hon även släppt en magnetisk Ring Mount* som kostar 249SEK. Självklart matchar den alla skalen med sitt rose guldiga utseende.

Koden IDEALxTHERESE ger dig 20% på ditt köp!

Kollektionen är en limited edition så vänta inte för länge om du vill lägga vantarna på något eller några av dom. Hade jag haft pengar att lägga på ett nytt skal just nu så hade jag troligen skaffat mig Coral Sands och Rosy Rose. Är även väldigt sugen på ring mount. Har aldrig testat en sådan men ser att så många använder en. Vad tycker du om dom?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 28 maj 2019 at 08:33

  Skalen är så himla fina men känner att inte heller jag riktigt har de pengarna just nu till nya skal även om jag älskar roséguld.

  Har ring mount och vill aldrig mera vara utan så himla bra särskilt Ideals för de är magnetiska så lätta att plocka bort så man direkt kan stoppa telen i ett plånboksfodral.

  • Reply Annica 28 maj 2019 at 20:30

   Så sugen på en ring mount, kanske borde slå till på en. Perfekt om dom är magnetiska så det är lätt att ta bort dom. 🙂

 • Reply Marie 30 maj 2019 at 14:19

  Hej!
  Rabattkoden fungerar tyvärr inte ?

  • Reply Annica 30 maj 2019 at 15:15

   Jag märkte det ☹️ Testa IDEALxTHERESE istället, den fungerar. ?? Tack för att du sa till! ?

   • Reply Marie 30 maj 2019 at 15:47

    Tack, den fungerade bättre! ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.