Skönhet & Mode

The Summer Favorites

Sommar favoriter-1

Underbara mönster, nyanser och linjer. Plånboken ekar snart om jag fortsätter titta igenom alla butiker. Med vädret vi har i Stockholm nu är det lätt att man känner sig lite små nere och sätter sig framför datorn och tröst shoppar lite färgglatt.

Det finns så mycket snyggt ute i butik nu, alla härliga färger och mönster men även plagg i svart och vitt känns snyggt nu. Jag skulle kunna handla ihjäl mig nu så det är tur att jag lagt undan skattepengarna till i höst annars hade dom varit borta redan. Ni kommer säkert se ett mönster på vad jag gillar, det är mer mönster faktiskt än färg.

Sommar favoriter Gina Tricot

Top | Kavaj | Byxor | Espadrilles | Klänning | Kofta |

Tror ni kan jag växa till mig några centimeter om jag bär randiga byxor? Mönster är något som kommer få följa med mig resten av året, börjar faktiskt gilla det nu.

 

Sommar favoriter Kappahl

| Klänning | Blus | BH | Kjol | Solglasögon | Shorts |

Sommar är första tanken, en enkel resepackning. Får sån lust att boka mig en storstads weekend i några soligt land.

 

Sommar favoriter Lindex

Klänning | Cardigan | Espadrilles | LinneVäskaBlus |

Här har jag gått på mönster mer än färg. Nästan en liknade cardigan som jag köpte förra året, och tror nästan att denna kommer få flytta hem till mig också. Dessa plagg känns jordnära men inte så där tråkiga som det kan bli.

 

Sommar favoriter Zizzi

| Kavaj | Linne | Skjorta | Klänning | Kjol | Jeans |

Kjolen har jag redan och älskar den men nu vill jag införskaffa alla andra plagg här. Linnet skulle passa väldigt bra med kjolen tror jag.

Hoppas ni hittat något intressant ovan som kan passa till en skojig sommarkväll eller på en spännande resa.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.