Skönhet & Mode

The ONE 5in1 Wonder Lash Waterproof Mascara

Jakten på den perfekta vardagsmascaran fortsätter. Har vi äntligen hittat den eller skall jakten fortsätta?

Det har blivit en del nya mascaror att testa under sommaren. Jag har och kommer förmodligen att fortsätta min jakt på den perfekta vardagsmascaran. The ONE 5in1 Wonder Lash Waterproof Mascara är en bra bit på väg men den når tyvärr inte ändå fram.

31492

The ONE 5in1 Wonder Lash Waterproof Mascara är mascaran som skall ge volym, längd och böj samt vårda och separera fransarna med en vattenfast formula. Skall glida på som silke och tåla vatten, svett och fukt utan att rinna, kladda eller smetas ut.

Volym tycker jag inte att den ger, inte alls som The ONE Volume Blast Mascara som jag använt mig av tidigare. Separerar och sitter där den skall kan jag absolut hålla med om. Vissa kvällar har jag fått ta i lite extra för att kunna tvätta bort den. Vilket inte gör mig något alls, hellre än mascara som är svår att tvätta bort än en som ligger nere på kinderna efter halva dagen.

Jag vet inte riktigt om jag gillar den extremt smala borsten eller inte. Den är motsatsen till LCC mascarans borste som vi skrev om för ett tag sedan. Den känns inte klumpig på något sätt men däremot tycker jag det känns lite som att man inte får något applicerat på fransarna på direkten. Denna kräver 2 omgångar för att det skall synas ordentligt att man målat fransarna. Men ibland är jag faktiskt inte ute efter en mascara som gör mina fransar synbart målade. Så ja jag är kluven, gillar jag den eller inte?

Så min slutsats om The ONE 5in1 Wonder Lash Waterproof Mascara, är du ute efter mascara som målar dina fransar och håller som separerade är detta något för dig. Behöver du dessutom en som sitter där den skall även i regn så har du hittat rätt. Men är du ute efter volym och längd skulle jag rekommendera att du tar någon annan i The ONE familjen.

//annica

*Detta är ett pressutskick, men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.