The Manbox April

The Man Box - April

Även mannen i huset får sig en box denna månad. Är det så stor skillnad på vår skönhetsritual att vi behöver varsina boxar? Men framförallt, kommer han få behålla innehållet för sig själv.

Denna månad har även mannen i huset fått sig en box. The Man Box har trillat hit och jag tror nog att jag var mer nyfiken än mannen när det skulle till att öppnas. Jag gillar den diskreta beiga färgen som boxen kommer i. Visst är det roligt med olika motiv men jag gillar den här färgen.

The Man Box - April

RITUALS Samurai Yuzu shower  (90SEK / 200ml)
Full size och boxens bästa produkt. Både var överens om att den dofter underbart och kommer användas tills den tar slut. Mannen har dock inte förstått varför det skall vara skum. Nu kanske ja får behålla mina duschprodukter för mig själv. (Doft av mandarin och yuzus).

BENJAMIN BARBER Black Oak Body Lotion (189SEK / 250ml)
Har har vi en produkt som troligen kommer läggas undan. Doften var alldeles för stark för oss båda och det tar ner produkten helt tyvärr. Men annars är det trevligt med ett helt nytt märke att få testa på. Det står att den skall vara lätt parfymerad men det kan jag tyvärr inte hålla med om. (Doft: En blandning av tobak, ek och läder samt mörkare noter av sandelträ och cederträ).

The Man Box - April

DEODOC Daily Intimate Wash Man (95SEK / 200ml)
Boxens snackis vart Deodocs. -Skall man ha en annan två där nere? Japp även män kan använda sig av en annan tvål när dom tvättar intima delar. Denna luktar underbart! Jag som älskade Fahrenheit när den kom på 90 talet föll pladaskt för denna. (Doft av mysk och sandelträ).

PEPSODENT WHITE NOW MEN Deep cool fresh (34,90SEK / 75ml)
Tandkräm går alltid åt, men det kändes lite tråkigt med denna då jag fått en tub i var och varannan box nu dom senaste månaderna. Vad som gör att den är speciellt framtagen för män vet jag inte, mer än att tuben är svart. Det är som att dom skulle göra speciellt anpassade till kvinnor i rosa tuber. Nä det där gick inte hem hos oss.

BEAUTYSTICKS Pore cleansing stick (39SEK / par)
Mannen fick inte ens titta på denna produkt innan jag snodde åt mig den. Han lider inte av några finnar i ansiktet och behöver därför inte dessa. Jag tackar och tar emot då jag funderat en hel del på just sådan här produkter. Ser fram emot att testa dom när tillfälle ges. 

The Man Box - April

Mannen hoppade inte av lycka efter att vi gått igenom boxen, men vi var överens om att denna box var mycket bättre än förra. Jag som troligen inte kommer använda dessa produkter tycker faktiskt att boxen var rätt bra. Hade det varit annan doft på några av produkterna hade jag troligen norpat dom. Så det kanske är bra att han får en egen box med produkter för män. Jag måste få säga att jag tycker broschyren som följer med denna är snäppet bättre än till original boxen. Här står det klart och tydligt för varje produkt hur dom skall användas och lite basfakta om själva produkten, inget litet kort bara. Antingen är det en dumförklaring till männen att dom behöver mer information för att klara av att använda produkterna eller är det en självklarhet att kvinnorna skall veta hur deras produkter skall användas utan att behöva mer information.

Ny box var tredje månad levereras hem till dig för 169SEK / boxen.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.