THE MAN BOX SOMMARBOXEN 2016
Skönhet & Mode

The Man Box Sommarboxen 2016

affiliatelänkar
Sommaren är verkligen här nu, helt underbart. Men det gör också att kropp och hår tar lite mer stryk än vanligt. Alla, kvinnor som män behöver vårda kropp och själ lite extra nu när solen steker oss. The Man Box Sommarboxen 2016 har tagit fram produkter som skall hjälpa männen till ett vårdat yttre under sensommaren.

Då var det sambons tur att få lite nya skönhetsprodukter. The Man Box* Sommarboxen 2016 har kommit och vi skall ta en kliv in i den manliga skönhetsvärlden. Denna gång är det Sommarboxen som äntrar bloggen. Designen på boxen tyder inte på något sommartema som en vanlig Glossybox kan göra. Vilket dock kan kännas tråkigt. Mer designer likt Daniel Paris samarbete tycker vi, det är inte bara vi kvinnor som gillar snygga boxar.

Men vad säger vi om innehållet på boxen denna månad?

THE MAN BOX SOMMARBOXEN 2016

BARNÄNGEN* Energi Fresh Control  (29,60SEK / 50ml)
Aktiv eller inte, en deodorant behövs alltid. Denna nyhet från Barnängen skall vara aktiv upp till 72 timmar. Finns i två varianter, ENERGI och STYRKA. Den sambon fick var Energi som är Fresh control. Styrka är Dry power, tyvärr vet jag inte skillnaden. Energi luktar gott och manligt så jag hoppas sambon använder denna.

AXE* Daily Fragrance (49,90SEK / 100ml)
Dofter är svårt till män, tycker jag. Dom flesta luktar lika starkt och kan lätt ge andnöd. Axe Signature Old Wood & Vanilla, är en elegant och modern doft. Och jag måste faktiskt säga att jag gillar den. Sambon har inte riktigt bestämt sig än om han tycker om den eller inte. Men han är sådan som inte använder speciellt mycket dofter på vardagar förutom en deo. Så kanske kan detta bli en kvälls- eller helgparfym för honom. Ett plus att den är lätt att få tag på och inte kostar flera hundra.

STILKOMPANIET Dynamit Business (249SEK / st)
En rolig tanke att skicka med ett snyggt armband som faktiskt är rätt unisex. Tyvärr kommer inte sambon få behålla det då jag redan varit i farten. Sambon har aldrig burit ett armband mer än en klocka och hans jobb tillåter tyvärr inga smycken på armar eller runt hals. Men då jag älskar svart kommer denna pryda min arm i framtiden, så tack Man box för mitt nya smycke. Stilkompaniet har annars väldigt mycket snygga svensktillverkade armband att shoppa loss för den som gillar just armband.

BULLDOG* Shave gel (79SEK / 175ml)
Här tror jag det varit bättre om han fått moisturisern istället för shave gel då han inte rakar sig med rakhyvel. Tror faktiskt inte att jag känner någon som använder rakhyvel längre.

ANATOMICALS* Apricot face scrub (29SEK / 15ml)
Det är inte vanligt att en man får en ansiktsmask, men varför inte egentligen? Dom är i samma behov som oss kvinnor att ta hand om huden. Men nu är frågan om sambon får behålla denna eller om jag tar den. Kanske får jag honom att testa denna nästa gång jag kör en ansiktsmask, för visst är det alltid roligare att göra saker tillsammans.

MINUS 417* Catharsis Vitamin Mineral Schampo (225SEK / 250ml)
Här har vi en produkt som sambon kan få testa. Denna Detta schampo är baserat på naturliga och aktiva ingredienser och mineraler från Döda Havet, samt energigivande vitaminer och växtextrakt från papaya, kamomill, vanilj och aloe vera. Perfekt för honom att använda under semester då håret ofta tar mest stryk. En väldigt mild doft som jag vet att han gillar.

THE MAN BOX SOMMARBOXEN 2016

Sedan har vi Apothecary87* som saknades i boxen eller om det var så att inte alla skulle få den. Svårt att veta då den fanns med i produktbeskrivningen. Hade den varit med så hade sambon hoppats på Vanilla & Mango Pamade – Clay Pomade då den används till håret och inte skägget som den andra produkten skulle vara.

Jag tror tyvärr att detta blir sista boxen för sambon från The Man Box. Av dom boxar han fått är det tyvärr inte många produkter han kunnat använda. Detta mesta har varit skägg eller rakningsprodukter. Och har man inget skägg, mustasch eller något att raka överhuvudtaget är det inte så kul. Är han lyckligt lottad att inte behöva hålla på med sådana produkter eller är det ett handikapp? Självklart åker rakapparaten fram men då behövs det inga extra produkter som man använder vid rakning med rakhyvel. Trist men tyvärr blir det så.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 17 augusti 2016 at 23:13

  Tror vi tjejer har mer nytta av den boxen. Tror vi rakar oss mer och på fler ställen än männen.

  • Reply Annica 18 augusti 2016 at 09:18

   Absolut! Vissa månader är det inte många produkter alls som han får testa

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.