The Man Box Issue 4 – Clean Winter

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Nu vet jag inte riktigt om vi kan kalla det vinster som vi har här i Stockholm, men The Man box – Clean Winter skall hjälpa till att hålla groomingen i schack under denna skumma årstid.

Årets sista The Man box* kom hem till oss strax innan året han ta slut. Och det är lika lätt som vanligt att övertyga mannen att testa några av produkterna. Men denna gång var det faktiskt många av produkterna som jag själv tänkte lägga beslag på, för det stod inte rakt ut att det var till mannen på dom. *skrattar* Många av produkterna som kommer i denna box är i full size, något jag tycker är extra bra. Då sambon inte är lika galen i att testa nya produkter hela tiden så kan han nu hålla sig till dessa under en längre tid. Och då boxen endast kommer ut en gång i kvartalet så hinner han gått och väl göra slut på dom innan något nytt kommer. Jag skulle längta ihjäl mig om Glossybox endast kom en gång i kvartalet.

Jag tycker det är lite tråkigt att inte även The Man box kör med olika teman på själva boxen. Det kanske bara är jag som bryr mig om sådant.

CARL & SON – Shower gel Refreshing (139SEK / 200ml)
The Man box säger: Starta dagen på bästa möjliga sätt! Med väldoftande Shower Gel Refreshing återfuktas huden redan i duschen.
Vi tycker till om produkten: Denna tror jag absolut jag kan få sambon att använda. På så sätt kanske jag får behålla mina för mig själv. Den luktar väldigt gott och ett stort plus att den är återfuktande.

MINUS 417 – Aromatic Body Lotion (170SEK / 350ml)
The Man box säger: Visste du att alla behöver regelbunden återfuktning – oavsett hudtyp? Använd en fuktgivande lotion dagligen för en mer välmående hud.
Vi tycker till om produkten: Den här får vi allt se vem som använder. Det står inget om att den är för män så jag kanske norpar den helt enkelt.

ELGON – Deliwash Cleansing Conditioner (175SEK / 300ml)
The Man box säger: Italienska Elgon presenterar ett nytt nytänkande och tidseffektivt sätt att tvätta håret utan traditionellt schampo och balsam.
Vi tycker till om produkten: Denna är som gjord för sambon! Jag har testat den tidigare och vet att den fungerar bra. Och just att den är tidssparande passar den perfekt för honom som duschar varje morgon innan jobbet, men hellre lägger tiden på att stå och halvsova under duschen än att tvätta året.

CLINIQUE FOR MEN – Face Scrub (245SEK / 100ml)
The Man box säger: Det första steget mot en Clean Winter stavas exfoliering! För alla grooming-entusiaster är detta sannolikt en redan lika självklar som ovärderlig del av hudvårdsrutinen. För er andra: förbered er på en fräschare hud än någonsin!
Vi tycker till om produkten: Det skall bli väldigt intressant att se om sambon går med på att testa denna. Kanske blir han fast och börjar leta bland mina produkter sedan får att hitta något liknade när denna tar slut.

VITAMASQUES – Black Gold Dust Sheet Mask (70SEK)
The Man box säger: Upplev avkoppling på en ny nivå! Denna återfuktande sheetmask är skönt lugnande för både hud och sinne.
Vi tycker till om produkten: Jag vet inte om jag skall gömma denna eller bara hoppas på att sambon inte vill testa den. För vem vill inte testa en sheetmask med äkta guld?


Är du sugen på att skaffa denna box till dig själv, kompisen, sambon eller kanske till pappa så har jag en rabattkod till er som ger 10% på säsongens box (Ordinarie pris 169SEK/box). Ange 
CLEAN2019 i kassan bara!

Jag tjänar inget på att du använder denna kod utan den är endast till för att jag vill ge något tillbaka till er!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.