Skönhet & Mode

The Man box Issue 1 – Spring Edition

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Vintern håller på att gå över till vår och även mannen behöver se över sina produkter i badrumsskåpet. Kanske har The Man box lite nya produkter som han kan börja använda.

Mannen i hushållet har fått årets första The Man box* och vi skall idag ta en titt på vad som finns i den. Hur är det hemma hos er, använder mannen / pojkvännen / brorsan /pappa upp dina produkter eller har han egna? När det kommer till hudvård och makeup så får jag behålla allt för mig själv, men går vi över till hår- och duschprodukter så måste jag hålla i dom hårt. Mannen har bra mycket längre hår än mig så där går det en hel del produkter så mina är jag rädd om. Fördelen när det kommer till duschprodukterna så får jag faktiskt behålla dom fruktiga och söta medans han gärna tar dom som luktar kryddor eller maskulint.

Äntligen är dom varma dagarna närmare och vi ser hopp om våren. The Man box tar till vara på detta och ger oss en box med givna favoriter och nya trendprodukter. Produkterna som skall ge den ultimata mixen för en fräsch vårlook.

GOT2B – Glued Sprayable Wax (49SEK / 200ml)
The Man box säger: Upplev innovativ och tidseffektiv hårstyling från got2b! Sprayvaxet tillför struktur, ger matt finish och har en hög stadga som håller hela dagen.
Vi tycker till om produkten: Denna kommer nog faktiskt jag att norpa åt mig då det är jag som använder styling produkter mest här hemma. Men jag tror att mannen kommer testa den för att se om han kan få till en snygg frisyr.

CETAPHIL – Softening Cream (119SEK / 100ml)
The Man box säger: Populära Cetaphil gör efterlängtad comeback i säsongens box med storfavoriten Softening Cream. Den effektivt återfuktande krämen lugnar mycket torr, irriterad och känslig hud och kan användas både på kropp och i ansiktet.
Vi tycker till om produkten: Produkter från Cetaphil går alltid åt här hemma. Kan verkligen rekommenderas till dig med torr och känslig hud.

BULLDOG – Original Face Wash* (99SEK / 150ml)
The Man box säger: Ge din hud dess bästa förutsättningar genom att alltid grunda med en effektiv och välgörande rengöring. För att huden ska nå sin maximala potential behöver du tvätta ansiktet två gånger dagligen.
Vi tycker till om produkten: Denna skall jag ställa på badkarskanten så att han vid nästa dusch använder den när han skall tvätta ansiktet och skippar den vanliga tvålen. Ett steg framåt till att inte torka ut huden.

ADMIRAL – Anti-Ageing Eye Serum (149SEK / 15ml)
The Man box säger: Öppna blicken och ta in solsken! Admirals ögonserum med Vitamin C-berikat granatäppleextrakt minimerar rynkor och fina linjer runt ögonen.
Vi tycker till om produkten: Ögonkräm tror jag tyvärr att jag kommer få svårt att få honom att testa. Kanske tar jag mig en testperiod själv med den.

CLINIQUE FOR MEN – Moisturizing Lotion* (295SEK / 100ml)
The Man box säger: Fyll på hudens fuktreserv med en lätt och skön ansiktslotion. Moisturizing Lotion håller huden återfuktad hela dagen.
Vi tycker till om produkten: Denna kommer att komma till användning i vår / sommar när hans ansikte har en tendens att bli väldigt torrt. Förhoppningsvis kanske han kan påbörja användandet redan nu innan det blir torrt.


Är du sugen på att skaffa denna box* till dig själv, kompisen, sambon eller kanske till pappa så har jag en rabattkod till er som ger 10% på boxen (Ordinarie pris 169SEK/box). Ange 
SPRING19  i kassan bara!

Jag tjänar inget på att du använder denna kod utan den är endast till för att jag vill ge något tillbaka till er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.