Skönhet & Mode

The Makeup Tag

The Makeup Tag-3
Jag hittade denna Makeup Tag hos Cajsa på Bohobando i mitt av september men inte kommit för mig att göra den själv förrns nu. Har alltid älskat att skriva sådana listor så varför inte fortsätta med det nu.

Istället för att tagga andra som kanske inte alls delar mitt intresse för sådana listor är det fritt fram för er att lägga beslag på den.

Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Använder faktiskt inte någon foundation just nu utan går inte utanför huset utan The Body Shop BB cream 00 / 02. Även då den inte är fullt täckande så känner jag mig så mycket piggare och fräschare med denna. Jag blandar nyanserna beroende på hur blek jag känner mig när jag vaknar.

The Makeup Tag

Favoritconcealer?
Ska jag vara ärlig så använder jag aldrig concealer. Och det är inte för att jag inte behöver utan för att jag inte lyckas få det att bli bra. Borde kanske ta och lära mig helt enkelt. Köpte på mig några nu när jag var i London så det är bara till att börja träna.

Din åsikt om lösögonfransar?
Kan verkligen vara skit snyggt! Men jag har inte tålamodet till att få det snyggt. Har en hel hög med lösögonfransar i mina lådor som skriker på att få bli använda.

Slänger du din mascara efter tre månader?
Oj! Nej absolut inte. Jag samlar på mascaror. Även om jag inte använder dom längre än några veckor / månader så slänger jag dom inte. Vet faktiskt inte varför jag sparar dom det har bara blivit så.

The Makeup Tag

Vilken är din favoritmascara?
För tillfället är det faktiskt Benefit Roller Lash. Den ger mig dom vardagsfransar jag behöver för att känna mig vaken och fräsch. En morgon när jag har bråttom blir det endast CC cream och mascara. Nej där ljög jag, måste måla brynen också.

Vilken är din mest älskade ”muliti-task” produkt?
Det måste bli kokosoljan. Använder den till thé, hårinpackning, spruckna armbågar och mot vinterläppar.

Använder du någon primer?
Jag försöker men tycker alltid att det känns som en kaka i ansiktet när jag använder ansiktsprimer. Ögonprimer använder jag alltid när jag skall måla ögonen. Alla produkter håller så mycket bättre med lite primer.

Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
Jag bara älskar IsaDora Eye Color Bar Autumn Leaves, så den är min stora favorit just nu. Den funkar i alla lägen, vardags och till fest.

The Makeup Tag

Favvoläppstift?
Oj, måste jag välja ett? Just nu har jag kommit in i en period då jag försöker variera varje dag men dessa fem är dom som återkommer hela tiden. Bara att jag bär färg på läpparna varje dag är hur kul som helst!

The Makeup Tag

Favvoläppglans?
Läppglans, nja det använder jag nog faktiskt inte. Men det är troligen bara för att jag inte äger något. Eller räknar ni flytande läppstift till läppglans så är det H&M Gossamer Lip Stain – Storyteller.

Favvoblush?
Jag är så röd naturligt om kinderna så jag behöver ingen blush! Kanske skulle ta och hitta en blush som tonar ner mina röda kinder. Några tips?

Nämn tre favoriter inom billigare ”drugstore”make up-saker?
Ja mina tre budget favoriter kanske inte går direkt under makeup men inom skönhet.
Apoliva
Kroppsolja, Luktar så gott och får alltid min hud att hålla sig fräsch!
VichyIdéalia Eyes, en mild kräm till mina ögon. Kanske håller den borta mina rynkor.
IsadoraFace Sculptor, används dagligen för att få lite form på ansiktet.

Nämn tre favoriter inom dyrare ”high end”-make up-saker?
Samma sak gäller här, inte bara makeup produkter.
Elizabeth Arden Pro
 – Triple Action Protector, Skyddar min hud samtidigt som den ger lite färg.
YSLBlack Opium EdP, Doftar så gott!
Christophe Robin Regenerating mask, Får mitt hår att känna lyx. En snabb och enkel hårmask.

Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
IsadoraFace Sculptor – Har allt som behövs för att forma ansiktet och få det lite levande.
Apoliva – Brun utan Sol Ansiktscreme Jag vägrar att gå runt blek i ansiktet. Denna ger mig färg och är fuktgivande.
Maybelline – Browdrama. Utan målade ögonbryn ser jag sjuk ut.

Den här listan fick mig verkligen att börja gå igenom alla mina produkter. Det roliga var att jag hittade en hel del produkter som jag inte ens hunnit testa, både okända och kända märken. Whii skall bli så kul att sätta tänderna i dom nu.

Så vad väntar ni på? Sätt igång och kör The Makeup Tag ni oxå nu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.