Skönhet & Mode

The Body Shop Vitamin E – Eyes Cube och Moisture Cream

The Body Shop - Vitamin E

The Body Shop hyllar varumärkets brittiska arv med kollektionen Vitamin E Special Edition. 

Emma har redan gett er all bakgrundsfakta till denna kollektion här så jag tänkte faktiskt hoppa över det och gå direkt till vad jag tyckte om produkterna.

Vitamin E Moisture cream är faktiskt den första hudprodukt som jag kom i kontakt med från Body Shop om man inte räknar med hår hennan som gick varm hos mig på 90 talet. Att denna rosa lilla burk är en bästsäljare är inga konstigheter. Den håller vad den lovar och är dessutom väldigt söt. När jag hade förstört mitt ansikte efter en antibiotika kur så var det denna som räddade mig. Vet inte hur många burkar jag har använt upp genom åren men jag är otroligt glad över denna lilla kollektion. Jag vet att innehållet fungerar på mig och jag gillar England så jag har absolut ingen negativt att säga om denna produkt.

Den finns tillgänglig under en begränsad tid så passa på att införskaffa den lite större burken på 100 ml. (50 ml / 175 kr, 100 ml / 275 kr)

The Body Shop - Vitamin E 1

Vitamin E Eyes Cube

Det senaste tillskottet i Vitamin E-familjen är det här smarta stiftet som fräschar upp området omkring ögonen. Det hjälper till att minska intrycket av mörka ringar under ögonen och andra tecken på trötthet. Den svalkande massageeffekten hjälper till att minska intrycket av puffighet och påsar under ögonen. Har använt detta stift varje dag under en tid men vet inte riktigt om jag kan hålla med att den ger något synligt resultat. Men jag kan hålla med om en väldigt skön svalkande känsla precis när man stryker på stiftet. Perfekt att ha i handväskan och stryka på ett lager under ögonen när man känner sig lite trött.  (145 kr)

Denna limited edition finns i butik sedan den 21 april så skynda er innan den tar slut.

//Annica

*Detta är ett pressutskick. Men det är alltid våra egna åsikter som skrivs och inget annat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.