Skönhet & Mode

The Body Shop Virgin Mojito – Sorbet och Splash

The Body Shop - Mojito

Det är dags att återfukta kroppen med sommarens svalkande doft från The Body Shop. 

I slutet på Maj lanserade ( 26 maj närmare bestämt) The Body Shop en kollektion som tar oss till sommaren fylld med svalkande känsla och friska dofter! Emma har tidigare testat Body Scrub och Body Butter som ni kan läsa om här.

Det vattnas i munnen när jag tänker på en svalkande mojito, med dessa två produkter kan jag ha känslan med mig hela tiden. Seriens uppfriskande doft av krispig mynta tillsammans med aromatisk lime kommer garanterat att fräscha upp dina sinnen.

The Body Shop - Mojito 5

Body Splash – 225kr

En helt ny produkt från The Body Shop. Body Splash är till för att förlänga känslan efter en dusch. Splasha på rikligt och du har en känsla av sommaren med dig hela tiden. En bra produkt för att slippa använda parfym på sommaren. Den här känns mer fräsch och lätt mot huden. Jag hade dock föredragit en annan förpackning / munstycke. Det är lite svårt att få ut en jämn mängd utan att ev drälla ner överallt. Kanske behöver lite träning bara.

The Body Shop - Mojito 6

Body Sorbet – 165kr

Den frostiga konsistens känns otroligt på huden efter en dag i solen, och den återfuktar på djupet. Framför allt har den en doft som kommer som är nödvändig för sommaren. Den får mig att vilja göra lime sorbet till dessert. Med mynta från Karibien och Aloe Vera från Guatemala kan man gott stanna hemma i Sverige denna sommar men ändå känna lyxen av utlandet. Body Sorbet kommer användas flitigt under sommarens hetaste dagar för min del.

The Body Shop - Mojito 4

Glöm inte bort att detta endast är en limited edition så skynda till butiken innan den tar slut. Dock hoppas jag på att dom tar in denna som standard då jag gillar den fräscha doften.

//annica

*Detta är ett pressutskick, Men det är alltid våra egna åsikter som skrivs och inget annat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.