The Body Shop utökar serien Drops of Youth
Skönhet & Mode

The Body Shop utökar serien Drops of Youth

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

The Body Shop utökar serien Drop of Youth med två produkter som kompletterar din hudvårdsrutin och är 100% vegansk! Den gröna serien tar oss ett steg längre bort från rynkor och fina linjer.

The Body Shops storsäljande serie Drops of Youth* har fått tillskott under januari. Det kommer nyheter på löpande band måste jag säga, och jag har faktiskt fler nyheter att vissa er senare. Men vi går tillbaka till Drops of Youth. Denna serie skall se till att tackla dina första ålderstecken, du vet dom där fina små linjerna som dyker upp när du minst anar det. Kanske har du redan börjat få små rynkor längst med ögonen.

The Body Shop utökar serien Drops of Youth

Drop of Youth har nu totalt 10 produkter och jag tror nog faktiskt att jag nu testat alla förutom en (Youth eye concentrate*). Men som sagt nu skall vi prata nyheterna en liten stund. Två av produkterna är nya för januari medans den tredje faktiskt inte är en nyhet mer än för mig. Vi börjar med den äldsta produkten som funnits i butik ett tag, Youth Bouncy Sleeping Mask* (325SEK).  Jag har ju egentligen passerat den där tiden då dom första ålderstecken dök upp, tror jag. Men jag tycker det är så otroligt roligt att testa nya produkter och se vad dom gör med mitt ansikte. Så nu har jag äntligen fått testa denna sovmask. Det tog emot lite att använda en mask över natten, hur skulle min kudde reagera och framförallt skulle Bull överleva natten? Men jag kanske har missuppfattat det där med sleeping mask. För om du läser bland informationen hos The Body Shop så skall denna mask appliceras och sedan endast verka i 10minuter innan du sköljer av den. Där försvann funktionen med sleeping mask. Men men jag gör som dom säger. Eller ja ibland bara, testade faktiskt att använda den som en riktig sovmask som jag tycker att den skall användas.

Det gick bra att sova med masken hela natten. Nu är det så att jag sover på mage så jag tror faktiskt att det mesta hamnade på kudden. För när jag vaknade fanns det inte så många spår kvar i ansiktet. Tvättade dock ansiktet lite extra noga ifall det skulle finnas några rester kvar. Bull verkar må bra så han har inte fått i sig något. Tror dock inte han gillade lukten av mig den natten.

The Body Shop utökar serien Drops of Youth

Vi går över till dom riktiga nyheterna. Youth Bouncy Eye Mask* (295SEK) och Gentle Foaming Wash* (185SEK). Båda dessa finns redan i butik nu. Precis som dom andra produkterna i serien så innehåller dessa dom tre motståndskraftiga växterna edelweiss, martorn och strandsilja. Alla dessa tre är kända för sina skyddande och uppfriskande egenskaper.

Youth Bouncy Eye Mask är en lättabsorberad gelformula som skall forma sig efter ansiktet. Lite som en andra hud tydligen. Detta är en av dom produkter jag inte tycker har en speciellt stark doft i serien, den luktar faktiskt inget alls tycker jag. Eye mask skall pigga upp och vara fuktighetsbevarande utan att klibba. Ja och så får vi inte glömma att den skall minska dom där fina linjerna runt ögonen. Jag hade dock velat ha en lite mer kylande känsla när jag applicerar den. Masken är tänkt att antingen antingen använda på dagen när du vill pigga upp ögonen eller lägga det som en liten mask när du går och lägger dig.

Gentle Foaming Wash är som ni hör en ansiktstvätt. Du skall kunna använda denna dagligen utan att den torkar ut men ändå rengör på djupet. Berikad med Community Trade-framställd ekologisk babassuolja från Brasilien och tre växtstamceller: edelweiss från italienska alperna och martorn och strandsilja från Bretagnes kust. Om jag inte har helt fel så är det här den produkten som lämpar sig för känslig hy, kan inte se att det finns noterat hos någon annan produkt i serien. Men se till att undvika ögonpartierna, det svider ordentligt om du får denna i ögonen. Fråga mig, jag vet.

The Body Shop utökar serien Drops of Youth

Har ni The Body Shop den kompletta 100% veganska ansiktsvården eller kommer det snart fler produkter till serien?


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.