The Body Shop – Roots of Strength

The Body Shop - Roots of Strength

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Börjar ansiktet sakta glida ner mot brösten eller är det så att rynkorna tar över ditt leende? The Body Shop – Roots of Strength skall hjälpa den mogna huden att få ny kraft och bli spänstig.

The Body Shop* spottar ur sig nyheter och vi har tagit oss till en kollektion som är maxad med inspiration från traditionell kinesisk medicin. Hur häftigt låter inte det!

Kinesisk medicin har funnits med mig sedan strax innan tonåren, inte för att jag brukat den utan för att min arbetsplats använde sig av mycket sådant. I Kina har rötter använts i århundraden till att hjälpa och läka människans olika åkommor, bla till att stärka immunförsvaret och vårda huden. The Body Shop har tagit sig an detta och lagt till det i vår moderna teknik till att använda hudvård.

Dom har med hjälp av rotextrakt från ingefära (från Madagaskars gröna slätter), ginseng (från provinsen Jilin i nordöstra Kina) och stickmyrten (från vilda ekskogar i Europa) skapat Roots of Strength. Tre växter som hjälper till att ge huden ny kraft så att den känns fylligare och jämnare med ny spänst. Dessa produkter är för den mogna huden, vad vi nu kallar för mogen. Är det när rynkorna börjar komma eller är det när tonårsacnen börjar försvinna? Jag anser mig ha haft mogen hy i väldigt många år nu även då jag inte har speciellt många synliga rynkor. (Dom flesta sitter på insidan av huvudet just nu)

The Body Shop - Roots of Strength

Vi tar oss en titt på deras 3 stegs rutin med förpackningar som väckte mitt intresse väldigt fort. På något sätt känns dom kraftigare än Drops of Youth och dess gröna förpackningar. Symboliserar inte rött styrka? Så tvätta ansiktet ordentligt och sedan kör vi igång med dessa produkter som skall få igång huden ordentligt.

FIRMING SHAPING ESSENCE LOTION

The Body Shop - Roots of Strength

Först ut har vi Firming Shaping Essence Lotion* (225SEK) som är en uppfriskande essence lotion som du använder efter rengöring. Kombinationen av lätt, friskt vatten och fuktighetsbevarande gel förbereder och aktiverar huden för maximal effekt av rutinen. Applicera några droppar i ansiktet med handen eller en bomullspad. Använd morgon och kväll efter rengöring och innan du applicerar ett serum. Undvik området kring ögonen.

FIRMING SHAPING SERUM

The Body Shop - Roots of Strength

Nästa på tur är Firming Shaping Serum* (445SEK) som är ett uppfriskande, lättapplicerat serum med 99 procent ingredienser med naturligt ursprung. Fuktighetsbevarande och ger ett slätare, fylligare och fastare intryck, som om huden fått ny kraft. Massera in serumet (2–3 pumptryck) i ansiktet och på halsen morgon och kväll innan du applicerar en kräm. Undvik området kring ögonen.

FIRMING SHAPING CREAM

The Body Shop - Roots of Strength

Sist ut har vi Firming Shaping Cream* (395SEK) som är en silkeslen och lättapplicerad kräm med rik och icke-fet konsistens. Den uppfriskande formulan ger känslan av fylligare hud med ny spänst i en fräsch, kryddig doft. Applicera morgon och kväll efter rutinen med serumet. Massera in en en ärtstor klick i ansiktet och på halsen med fingertopparna. Undvik området kring ögonen.

Alla produkter är 100% Vegan and Forever Against Animal Testing.

Jag ser fram emot att testa alla dessa produkter även om jag är lite rädd att dessa inte är gjorda för dig med känslig hy. Återkommer så fort jag provat dom, nu ville jag mest berätta vad som är nytt ute på hyllan.

Dessa produkter hittar du redan nu i butik (sedan den 16 januari)


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.