Skönhet & Mode

The Body Shop lanserar Fuji Green Tea

FUJI GREEN TEA-1

Grönt te är fullt av antioxidanter och har tack vare sina hälsosamma egenskaper haft ett högt anseende i över 400 år. Lika länge har det spelat huvudrollen i flera olika sociala och kulturella aktiviteter, som japanska teceremonier, men även i skönhetsritualer. The Body Shop har anammat den kunskapen och skapat Fuji Green Tea™, den första kroppskollektionen med innehåll och egenskaper av gröna teblad.

Den 24 mars släpper The body shop en ny kollektion gjord av grönt te. En riktigt hälsosam kollektion med andra ord. Jag har dock inte luktat på dessa men längtar verkligen tills jag får sätta klorna i några av produkterna. Den sensoriska kollektionen består av nio produkter, däribland ett innovativt badte, en djuprengörande kroppsskrubb och en Body Butter som förväntas bli varumärkets nya bästsäljare.

Det handlar om handplockad kvalitet – bokstavligen. Det gröna teet kommer från Japans centralaste delar, i området omkring berget Fuji. Här plockas de allra finaste skotten för hand för att ta till vara på antioxidanterna. Det är den kraften som får ta plats i produkterna för att vårda, mjukgöra och fräscha upp din hud. Allt för att du ska känna hälsan också på utsidan. Och då jag älskar att bada så kan ni ju gissa varför jag längtar efter dessa.

 

Fuji Green Tea

1. Fuji Green Tea Bath Infuser 60 kr| 2. Fuji Green Tea Bath Tea 300g 225 kr| 3. Fuji Green Tea Body Scrub 200ml 225 kr| 4. Fuji Green Tea Exfoliating Soap 100g 60 kr| 5. Fuji Green Tea Body Wash 250ml 85 kr| 6. Fuji Green Tea Body Butter 200ml 185 kr| 7. Fuji Green Tea Body Lotion 250ml 155 kr| 8. Fuji Green Tea Body Sorbet 200ml 165 kr| 9. Fuji Green Tea Eau de Cologne 100ml 195 kr

presentförpackningar

Det kommer även finnas presentförpackningar:

Deluxe Tea Ceremony 575 kr
En avkopplande gåva, perfekt för personen med fulltecknad kalender som aldrig sitter still. Låt den personen få koppla av och varva ner med det här underbara urvalet produkter. Här finns allt för att ge lyx till både kropp och sinne!

Essential Tea Ceremony 325 kr
Essential är precis vad den är – här finns allt som behövs för en enkel och effektiv uppfräschning av sinne och hud.

Mini Tea Ceremony 120 kr
En lyxkur i miniformat, perfekt för den som är på resande fot!

Ett tips direkt från The Body Shop – Skapa en egen teceremoni för djuprengöring och uppfräschning

Steg 1 Rengör på djupet
Fyll en Bath Infuser med Bath Tea, och låt de hela gröna tebladen skapa ett underbart bad för din kropp. Huden blir ren, och doften hjälper dig att koppla av. Perfekt för att bada bort stressen från dagen, och samtidigt bli ren och fräsch. Body Scrub och Exfoliating Soap, också de med äkta gröna teblad, och Body Wash rengör och fräschar upp huden.

Steg 2 Fuktighetsbevara och mjukgör
Njut av tre olika nivåers fuktighetsbevaring med tre ljuvliga konsistenser – allt från vårdande Body Butter för upp till 24 timmars fuktighetsbevaring, till en lättare Body Lotion och den svalkande känslan av innovativ Body Sorbet för riktigt fräsch fuktighetsbevaring.

Steg 3 Friska upp sinnet
Vakna upp och njut av den sofistikerade citrusfräscha doften hos Fuji Green Tea™ Eau de Cologne. En perfekt avvägd blandning av grönt te, bergamott, citron och mandarin i toppnoterna, med ett blomstrande hjärta av kamelia, jasmin och viol. En klassiskt sofistikerad dagdoft med sin fräscha krispighet!

Jag hoppas verkligen på denna kollektion då jag vart besviken på Smoky Poppy nu senaste. Så vi drar vi gång nedräkningen och hoppas på att den 24 mars snart kommer…

Allt material är lånat från Mynewsdesk

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.