Skönhet & Mode

The Body Shop – Instamatte

Problem med glansig hy efter att du redan lagt dagens makeup? The body Shop kan ha kommit med lösningen för dig.

Makeup är faktiskt inte det första man tänker på när någon säger The Body Shop, men det är galet för du kan hitta massa skojigt. Nu senast köpte deras nyhet Instamatte. Den släpptes den 22 september och har sedan dess fått följa med mig varje dag för att se om den klarar utmaningen som den lovar.

Instamatte är en multiprodukt som skall hålla din hy fräsch och matt. Det som är bra med just denna produkt är att du kan ha den både under och över din vanliga makeup, ja eller helt själv för den delen. Så vet man med sig att man lätt bli glansig under dagen är dosan perfekt att ha med sig i handväskan. Med i dosan finns nämligen spegel och svamp för att applicera.

Den transparenta gelen fungerar på alla hydtyper och nyanser. Upp till 8 timmars matthet skall en applicering ge, men det skadar aldrig att bättra på under dagen. Jag tyckte att det tog några gånger innan jag fick in snitsen. Första gångerna kändes det som jag vart lurad då inget fastnade på svampen, men det är troligen fullt naturligt då produkten är transparent och skall inte läggas på i tjocka lager.

Tycker Instamatte ger en len och fräsch hy samtidigt som den mattar ner. Perfekt dom dagar jag inte känner för att använda foundation eller puder.

Instamatte finns i butik och online hos The Body Shop nu för 245SEK. Glöm nu inte att spana in The Body Shops makeup nästa gång du behöver butiken.

//annica

(Detta inte ett sponsrat inlägg utan jag har personligen köpt produkten och ger till 100% min egen åsikt om den)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.