Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

The Body Shop – Honey Bronze

The Body Shop - Honey Bronze

Som Emma redan berättat för er så har vi testat några av The Body Shops nya Honey Bronze produkter som kommit.

Dessa produkter är en utökning av deras tidigare lanserade Honey Bronze sortiment. Det är tre olika produkter som kommit, en färgad bronze-mist till benen, tre “Highlighting domes” och en färgad bronzig gele till ansiktet. Dom lanserades i butik den 21 april så ni kan springa dit snart, läs klart här först bara.

Jag har klämt och känt på resterande produkter i sortiment så jag blev väldigt glad över att få testa dessa. Måste införskaffa Honey Bronzes powder snarast!

Doften påminner rätt mycket om Honeymania som The Body Shop har i deras sortiment. Har inget emot doften men retar mig lite på den. Den vill dra lite mot doften av rosor och det gillar jag dock inte. Tur nog är doften inte alls stark så jag kommer fortsätta använda produkterna och vänja mig med doften.

The Body Shop - Honey Bronze 1

Highlighting Domes är ett rouge/contour/highlighter i krämform. Jag har fått äran att testa nummer 1 och 2. Emma testade nummer 3. Nummer 1 har en skimrande guldig nyans, nummer 2 har en helt gudomlig rosig nyans med guldskimmer. Jag tycker personligen att man måste ta i lite extra för att få färgen att synas. Men det kan vara en fördel när man vill ha en diskret makeup.

The Body Shop - Honey Bronze 2

Honey Bronze Face Gel kommer I en liten tub (25ml) och var väldigt försöktig när ni skall trycka ut innehållet. Även om den heter ”Gel” så är det väldigt lätt flytande för det. Det krävs inte speciellt mycket på för att smörja in ansiktet. Ta lite på fingertopparna och massera in det i ansiktet. Du får en naturlig look tycker jag utan att den ser speciellt överdriven ut. En matt solkysst hy säger dom och det stämmer. Face gelen luktar något mindre än Domes och det är rätt bra då jag troligen kommer använda denna oftare.

Honey Bronze Face Gel – 195 kr
Honey Bronze Highlighting Domes – 135 kr

Och som jag skrev ovan så finns alla produkter redan i butik. Har ni fastnat för någon av dessa produkter redan kanske?

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.