The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap
Skönhet & Mode

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap tar steget längre med den trendiga skönhetsingrediensen kol. En effektiv och helt vegansk produkt har hittat ut på marknaden.

Att kol är trendigt** just nu är inget vi gått miste om, det är kol i det mesta inom skönhetsvärlden nu. Så idag tänkte jag visa er en relativt nya produkt, nämligen The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap. En fast tvål som innehåller bambukol från Himalaya. Den är helt vegansk och dermatologiskt testad. Men vad då en fast tvål med kol, det kanske inte låter så roligt tänker du. Men denna är nämligen till ditt ansikte.

Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap* (50SEK) är 100% vegansk och skall effektivt avlägsna orenheter för att sedan lämna huden klarare med ett minskat intryck av sebum (talg). Tvålen innehåller ett djuprengörande aktivt bambukol från foten av Himalaya, community trade-producerad tre tree-olja och eukalyptusolja.

Har du känslig hud så bör du kanske testa den först på en icke synlig yta för att se att du inte reagerar. Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap är anpassad för normal hud och för dig med förhöjd talgproduktion. Beroende på hur din hud ser ut så kan du använda den 1-2 gånger om dagen genom att löddra upp den i händerna och sedan massera in löddret försiktigt i ansiktet. Självklart skall du blunda så du inte får in något i ögonen.

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua/Water/Eau, Glycerin, Sodium Cocoate, Parfum/Fragrance, Charcoal Powder,Butyrospermum Parkii Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methyl Gluceth-20, Sodium Isostearoyl Lactylate, Limonene, Linalool, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacelate, Eucalyptu Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Bwnzyl Alcohol, Coconut Acid, Geraniol, Citral, Coumarin, Citric Acid.

**Kol är en av årets trendigaste skönhetsingredienser. Kol rengör huden och ger en vacker lyster. Dess mjuka, torra textur ger en mild skrubb och hjälper till att absorbera överflödig olja på huden.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.