Skönhet & Mode

The Body Shop – Black Musk

The Body Shop - Black Musk

Idag släpper äntligen The Body Shop sin efterlängtade Black Musk. Designen talar redan där för sig. Älskar det nattsvarta mot lysande rosa, som gjord för att stå framme på sminkbordet.

Detta är The Body Shops mörkaste doft och jag tycker faktiskt att den påminner om YSL – Black Opium. Du kommer att lockas in av de söta noterna, men det är det tuffa hjärtat som kommer snärja dig. Mysk är en av naturens starkaste feromoner och på The Body Shop har vi skapat den mörkaste Cruelty Free-producerade mysken som står att finna, och slagit in den i några av naturens sötaste ingredienser för att skapa en sensuell och kraftull myskdoft.

The Body Shop - Black Musk

Visst låter det helt underbart! Jag har haft otroligt svårt att hålla mig ifrån denna doft så jag har verkligen snålat på provrören som jag hämtat i butik för någon vecka sedan.

Jag fick äran att testa på Black Musk Perfume Oil och jag är otroligt nöjd med denna produkt. Det är första gången jag använder en parfym olja. Måste erkänna att det är rätt smart med en glaspinne som man doppar i parfymen för att sedan applicera på kroppen. På så sätt är risken mindre att man råkar spraya någonstans där man inte vill ha den.

Och något som jag upptäckte av misstag är att om man nu inte kan ha denna som parfym fungerar den perfekt som rumsdoft.

The Body Shop - Black Musk

Doften blir ett rykande färskt bidrag till The Body Shops dofthistoria. Med lanseringen av ikoniska White Musk® 1981, blev dom pionjärer inom skönhetsindustrin genom att lansera den första syntetiska myskdoft där inga hjortar behöver lida som vid utvinningen av animalisk mysk.

The Body Shop bröt mot reglerna istället för att använda parfymindustrins traditionella metoder, och skapade samtidigt nya förutsättningar för framtida doftproduktioner. 2014 fortsatte The Body Shop i samma anda genom att introducera en doft helt utan blommor som åter igen utmanade konventionella idéer kring vad som räknas som feminin doft: Red Musk™. Och nu, ett år senare, lanseras Black Musk, den mörkaste doften av dem alla.

Black Musk: doftnoter
Upptäck noterna – sensuell mysk blandad med:
Toppnoter
Låt dig svepas in i lockande läckra noter av bambinellapäron, spetsad med rosépeppar och bergamott för att fånga rent begär.
Hjärtnoter
Låt dig fångas av ljuvt sensuell heliotrop – en berusande doft som svänger mellan marsipan och mandel – tätt ihopflätad med en stimulerande afrodisiakisk touch av lakritsrot.
Basnoter
Låt dig sedan förföras av djup och kraftfullt beroendeframkallande spår av varmt förtrollande svart vanilj, magnetisk svart mysk, jordig patchouli och chokladlika vetivert-noter.

Black Musk Eau de Toilette 60 ml 375 kr
Black Musk Eau de Parfum
50 ml 455 kr
Black Musk Perfume Oil 20 ml 315 kr

Alla tre produkter finns i butik eller online from idag!

*Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.