Julen Arkiv

The Beauty Secret Lucka 1-6

The Beauty Secret Lucka 1-6

Äntligen har man fått börja öppna alla adventskalendrar. Jag har detta år kostat på mig en riktigt lyxig sådan.

Lookfantastic har en magisk adventskalender detta år! En gigantisk bok i vitt och guld. Så stor att jag inte riktigt vet vart jag skall placera den mellan lucköppningarna. Men den är vacker och förgyller vardagen liten extra. Och då skall vi inte prata om att detta verkligen är det bästa sättet att börja varje morgon.

Men vad innehåller kalendern? Hittitlls har jag bara fått roliga saker kan jag berätta. Det mesta i miniförpackningar men det gör mig absolut inget. Tycker det är så otroligt roligt att testa nya produkter och nu får jag verkligen chansen.

The Beauty Secret Lycka 1-6

Lucka 1: Moroccanoil Treatment
Lucka 2: Lord & Berry Skin Lip Gloss
Lucka 3: GlamGlow – Super Mud
Lucka 4: Redken – Diamond Oil Deep Facets Mask
Lucka 5: REN Glycolactic Radiance Renewal Mask
Lucka 6: INIKA eyeliner

The Beauty Secret Lycka 1-6

Måste säga att jag är riktigt nöjd med innehållet. Alla produkter kommer att användas och det känns som att första veckan verkligen var som gjord för en grå och trist december. Nu kan jag vårda hår och ansikte innan jag lyxar till det med snygga ögon och läppar. Eyelinern från Inika vet jag är faktiskt då jag använt den tidigare.

Nu ser jag fram emot en ny vecka och nya luckor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.