Skönhet & Mode

The Balm – The Luminizer

Den ser ut som en liten puderdosa med inspiration från 50talet. Möt Mary-Lou Manizer – en till synes oskyldig ‘luminizer’ som fångar allas blick.

Denna lilla puderdosa är en highlighter, skugga eller ett skimmer, du bestämmer. Den kan ge dig ett ungdomligare utseende med en diskret glöd. Det är nog bara din fantasi som sätter gränsen på vad du kan göra med den.

Jag tror faktiskt helt ärligt att det här är den bästa highlighter jag använt mig av. Otroligt lätt att applicera och den tenderar inte att bli för mycket. Den ger det där lilla diskreta skimret men ändå ett rejält lyft. Andra produkter kan lätt ha för mycket skimmer och gör då att man kan se ut som en discokula om man har otur. Kanske kan du använda den till “Strobing“.

Den härliga förpackningen gör att den utan problem kan få följa med i handväskan både till vardags eller till festen.

Men skall jag vara helt ärlig så trodde jag faktiskt inte på denna produkt innan jag fick testa på den nu. Första tanken var plastigt, billigt och kopia. Jag får nog ta tillbaka allt ihop. Ja visst den är fortfarande lite plastig men det är inget jag tänker på längre. Själva produkten är bra. Förpackningen är faktiskt rätt cool, den ger nostalgi helt enkelt och sånt gillar jag.

Eftersom det är en stor favorit världen över så kan det inte vara något fel på produkten. Jag kommer garanterat fortsätta använda den och troligen köpa mig en ny om det inte kommer en produkt innan som slår ut den.

Har du testat någon produkt från The Balm?

*Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.