Hälsa & Livet

Testagram September avslutar denna månad

Godis, surdeg, gröt och kaffe. Allt i en och samma box när Testagram September avslutar denna månad!

Imorgon är det oktober, redan! Sista veckan har varit en box vecka skulle man kunna säga så jag tänkte att Testagram September får avsluta denna månad på bloggen. I och med att jag startar kursen mindful eating för gottegrisar imorgon så tycker jag det är ganska lägligt att visa er månadens Testagram idag. I den kanske det finns en del som kan hålla mig borta från sötsuget när kontrollen inte finns på plats.

Testagram September avslutar denna månad

Pågen Surdegskex Naturell Rek.pris 23,90SEK 
Här har vi perfekta snacksen till höstkvällarna när jag sitter där med en kopp thé.

Green Choice Jordnötsmör On-the-go 5pack Rek.pris 24,90SEK 
I love jordnötssmör och ser verkligen fram emot dessa.

Mjuka Kryptoniter Smultron Rek.pris 7SEK 
Nostalgi! Älskade dessa som hårda när jag var liten så jag kommer garanterat inte bli ledsen över denna påse.

Risenta Frögröt Rek.pris 36,90SEK 
Har väldigt svårt för det där med gröt, men jag skall ge det en chans. Fungerar det inte åker paketet hem till far.

Santa Maria Seekh Kebab Mix Rek.pris 16SEK 
Aldrig ätit denna rätt så det skall bli väldigt intressant, måste helt enkelt prova så fort som möjligt.

ICE Slim Dark Latte Löfbergs Lila Rek.pris 25SEK 
Är så kaffesugen är jag tittar på denna, men vill spara den lite till.

Weleda-Sea Buckthorn Body Lotion Rek.pris 20SEK 
En body lotion i mini format. Åker ner i handväskan där den kan göra stor nytta när man är ute på resande fot.

Flora 100% växtbaserad Rek.pris 19,90SEK 
Denna kom som värdecheck så jag har inte hämtat ut den än. Men detta kan troligen bli trevligt att bre på smörgåsarna framöver.

Testagram September avslutar denna månad

Den produkt jag vart mest intresserad av denna månad var helt klart Green Choice Jordnötsmör On-the-go. En påse åkte fram på direkten. Så gott! En nyttigare variant av nötcremé. Annars tycker jag det var en bra blandning på produkter denna månad. Som vanligt ser jag redan fram emot nästa månad. Snart kanske det kommer jultema i boxen. *Längtar*

Imorgon är det som sagt 1 oktober, hur tänker ni fira det? Själv skall jag njuta av hösten på landet där jag tillbringar hela helgen med tjejgänget. Imorgon blir det bla marknad, elda i öppna spisen och ev kanske lite karaoke!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.