Hälsa & Livsstil

Testagram – September

Nu kommer äntligen Testagram varje månad och jag ser fram emot att öppna paketet varje gång. I första anblick kanske varorna ser jätte tråkiga ut för en annan men jag tycker alltid jag hittar dom olika användningsområdena. Jag har bla hittat en hel del produkter via Testagram som jag förmodligen aldrig skulle se i butiken. Många av dom har blivit återkommande favoriter. Och visa av dom riktigt nyttiga sådana.

Men till månadens låda. Det är en bred blandning av produkter och jag är faktiskt inte besviken på något. Jag älskar att testa nya produkter och denna månad var faktiskt en fullträff, jag har inte testat någon av månadens produkter tidigare faktiskt. *Me like*

Risenta Kikärtspasta (34,90 SEK)
Låter och ser lite läskigt ut, men eftersom jag älskar pasta ser jag inget konstigt med att prova lite nya sorter. Är dom dessutom nyttigare så why not. Återkommer med smakresultatet!

Ajax Diskmedel (18,90 SEK)
Ja diska är väl aldrig roligt. Men kommer produkten i snyggare förpackning och luktar gott så kanske tillfället med diskborsten blir lite roligare. Förhoppningsvis blir disken ren.

Vileda Active Scrub (16,90 SEK)
Den här produkten skall få jobba hårt. Min köksfläkt blir alltid så jäkla skitig och än så länge har jag inte hittat något som hjälper mig att då den ren. Så upp till bevis, kan Vileda hjälpa till utan att repa.

SB12 duo (139 SEK)
Säg hejdå till dålig andedräkt säger dom, ja vi får se om den håller vad den säger. Den skall motverka och förebygga.

Kung Markatta Minimajskakor (14,50 SEK)
Riskakor går alltid hem hos mig. Kanske svårt för många efter media gick ut med information nu i dagarna om att dom kan ge cancer. Men du tar av allt nu för tiden och jag gillar riskakor så jag tänker fortsätta äta dom.

Anthon Berg MILK med hasselnötter (12 SEK)
Tror faktiskt jag tryckte i mig denna innan jag ens han reagera på vad jag åt. Då måste den ha varit god enligt min mening. Perfekt storlek så den kommer garanterat att införskaffas när sötsugen finns där.

Läkerol YUP (15 SEK)
Sockerfria små pastiller från YUP, vad mer kan man begära. Smaken får mig att tänka colanappar, sånt gillar jag skarpt.

Lipton Green Tea appel/mint (1790 SEK)
Nu när jag ligger hemma i flunsan kom detta te väl till pass. Fräscht och upppiggande!

Nu ser jag fram emot nästa box och hoppas på att finna nya roliga produkter att testa. Och snart kanske det kommer julteman!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.