Hälsa & Livsstil

Testagram – Oktober

Testagram Oktober

Jag har berättat tidigare att jag gått ifrån att vara en renodlat skönhetsblogg, har så mycket mer jag vill ge er. En av dessa ämnen är Testagram som kommer en gång i månaden. Jag har varit med från början och sett boxen utvecklas månad för månad. I början kom inte boxen varje månad och kunde därför inte kallas månadsbox. Men nu är turen här och vi har en ny månadsbox att se fram emot. Den här boxen kan innehålla det mesta som kan finnas i ett hem. Detta är alltså inte en skönhetsbox.

För 99:-/månaden för man en box med varierande innehåll. Väldigt många gånger har jag fått produkter som jag annars aldrig skulle komma över i butik. Har hittat mig några nya favoriter faktiskt.

Det har varit lite sura minner över att innehållet varit tråkigt och liknade. Men jag har faktiskt inte fått en box som gjort mig besviken. Visst kan det kännas lite tråkigt att öppna en box och hitta en förpackning disktrasor. Men när jag väl började använda dom så var det inte alls tråkigt. En skit bra och nödvändig produkt. Som dessutom är otroligt tråkigt att gå och köpa själv så då är det väl perfekt att den kommer hem till dig i brevlådan.

Testagram Oktober 2015

Så vad kom i månadens Testagram box.

Indian Mexican Taco Spice Mix (Rek. 11 SEK)
Jag älskar taco som dom flesta, men på den senaste tiden har jag fått upp ögonen för lite varianter och inte bara den typiskt svenska varienaten. Så denna kryddmix ser jag fram emot att prova.

Indian Antojitos Fiesta Tortilla (Rek. 15 SEK)
Måste säga att dessa kommer bli perfekta för min tacos. Vanliga tortilla bröd är för stora för mig då jag endast får i mig en eller ibland absolut max två. Med dessa små bröd kanske jag kan låtsas att jag får i mig mycket mera / flera.

ICA Gott Liv Nöt- & Bärmix (Rek. 13,95 SEK)
Bra påse att ha med sig när sockret börjar ge med sig. Denna påse fick följa med mig till London. Eller iaf till flyget sen tog den slut. Perfekt snask, denna gång till ett glas vin.

Ryvita Müsli Crunch Twinpack (Rek. 16 SEK)
Knäckebröd som funkar till alla tillfällen.

Göteborgs UTVALDA ekologiska kardemummakex (Rek. 26 SEK)
Kommer att lyxa till mitt te dessa mörka höstkvällar. Får mig att längta lite till jultider och pepparkakor.

Testagram Oktober 2015

Palmolive handtvål (Rek. 29,90 SEK)
Handtvål behöver man alltid! Denna luktar underbara jasmineblommor.

Colgate komplett tandkräm (Rek. 24,90 SEK)
En tandkräm som kombinerar allt i ett. Motverkar och förebygger plack, tandsten, karies, syraangrepp, ilningar, tandköttsproblem, dålig andedräkt och missfärgningar.

Purina (Rek. 19,90 SEK)
Även Bull fick en liten present denna månad förutom kartongen som han alltid snor. Tyvärr får han inte äta torrfoder pga åldersproblem. Men tanken var god!

Cool hallonskalle från Bubs (Rek. 15 SEK)
Favoriten! Älskar hallonskallar. Vill äta upp dom på direkten!!

iGO Energy (Rek. 30 SEK)
Något helt nytt för mig. Ser ut som glaskapslar från Babor. Lite lyxiga kanske med rosa grape. Skall helt klart testas en dag då sömnen inte varit den bästa.

Testagram Oktober 2015

Med i boxen kom även rabattkuponger dom nästan alla produkter så att du kan fylla på när dom tagit slut. Nästa box kommer i slutet av november, det ser vi fram emot. Kanske kommer det lite jultema i den boxen?

Har du testat några av dessa produkter?

Pst. Detta är inte ett samarbete utan ett inlägg helt på mina egna villkor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.