Hälsa & Livsstil

Testagram November

Testagram November

November är kommen och Testagram förser oss med nya roliga produkter att prova på. Varje månad undrar jag om kartongen får plats i brevlådan eller om jag måste åka iväg för att hämta ut den. Dom gånger kartongen varit liten nog att få plats i min brevlåda är nog dom gånger jag varit mest nöjd med innehållet. Så storleken har inte alltid en betydelse.

Testagram November

Denna månad fick kartongen plats i brevlådan, dock inget annat. Men det gjorde inte så mycket. Bull älskar kartongen och tar åt sig den väldigt fort. Medans jag satt vid köksbordet och läste om innehållet hoppade han ner och la sig bland alla produkter. Nu har han fått kartongen för sig själv och jag har tagit produkterna.

Testagram November

Den här trion borde vara olaglig att skicka ut! 🙂

Ballerina – Pepparkaka (Rek. 23 SEK)
Kan man annat än älska ballerina? Ballerina + Pepparkaka = Sant! skulle jag vilja säga. Vågar inte riktigt öppna paketet då jag är rädd att jag klämmer i mig hela paketet själv, på direkten.

Karl Fazer– Mjölkchoklad Marianne (Rek. 20,90 SEK)
Oj oj säger jag bara. Vågar jag verkligen öppna denna? Marianne dessutom. Å vad gott det skall bli att ta en stor tugga på denna chokladkaka.

RootFruit– Chips (Rek. 23 SEK)
Denna produkt han försvinna ur min hand väldigt snabbt. Under helgens middagsbjudning kom den tydligen väl till pass när fördrinken serverades. Skålen tömdes väldigt fort.

Testagram November

Palmolive– Natural Duschcreme (Rek. 24,90 SEK)
En välkomnade produkt. Kanske något både jag och sambon kan ta del av. Doftar underbart i flaskan så jag hoppas att den luktar lika gott i duschen.

Palmolive – Deodorant (Rek. 24,90SEK)
Det här gillar vi. Jag behöver en extra deo att ha på jobbet ifall jag skulle gå hemifrån utan att tagit på mig någon deo eller parfym. Avskyr verkligen att gå en hel dag utan något av det. Deodorant från Palmolive har jag inte tidigare testat så det skall bli skoj att se om den funkar på mig.

Testagram November

Läkerol – Hals (Rek. 14,90 SEK)
Halstabletter kommer garanterat behövas snart. Jag hoppas ju dock att jag slipper halsont i år men några tabletter kan vara gott. Sockerfri är alltid bra att ha tillhands.

Risenta – Bakmix (Rek. 39,90 SEK)
Vad kul att få testa baka glutenfritt knäckebröd. Ska bli intressant. Kanske blir årets nya knäckebröd på julbordet.

Selton – Guarkärnmjöl (Rek. 24,90 SEK)
Vi är inga glutenallergiker i detta hushåll men jag är absolut inte bang på att prova sådan här produkter. Folk säger att man skall äta mindre gluten så nu får jag kanske möjligheten att testa det.

Testagram kommer lansera en nyhet nu under november, nämligen presentkort. Perfekt att ge bort i julklapp kanske. Nästa box kommer i mitten av december, det ser vi fram emot. Kanske kommer det lite jultema i den boxen?

Har du testat några av dessa produkter?

Pst. Detta är inte ett samarbete utan ett inlägg helt på mina egna villkor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.