På Bordet

Testagram – Mars

Testagram Mars 2016

Mars månad är en salig blandning av det mesta, nyttigt och onyttigt. Kanske mest onyttigt med tanke på både påsk och våffeldagen. Men ibland måste man få ha det så, Testagram hjälper oss lite på traven till att försöka vara nyttiga någon gång om dagen iallafall.

Oj vad tiden springer iväg, det känns inte alls som det var länge sedan jag skrev om Testagram februari boxen. Jo jag vet att det redan är april. Men som sagt, tiden springer iväg och månaderna har inte tillräckligt många dagar ibland. Snart kommer våren på allvar och man tillbringar mer tid ute än inne. Jag tjuvstartade redan under påsken med att ta med datorn ut till den inglasade verandan. Så underbart!

Nog om det, nu snackar vi Testagram! Varje månad är lika spännande då boxen nästan aldrig kommer i lika stora kartonger. Kanske något jag inbillat mig bara, vem vet. Jag tycker vi hoppar direkt på innehållet nu.

Testagram Mars 2016

PEPSODENT Expert Protection (34,90SEK)
Det har blivit lite mycket tandkräm på senaste tiden då både Testagram och Glossybox kommer med nyheter. Denna gång kom en fullsize som jag kommer behålla hemma då jag har tre olika ställen i huset som jag kan borsta tänderna på, så alltid bra att ha en backup. 

MELITTA GOURMET Kaffefilter (27SEK)
Denna produkt kommer jag tyvärr inte att kunna använda på egen hand utan får ge den vidare till sambons lillebror. Jag äger ingen filterbryggare utan har kört med hela bönor alt kapsel maskin i flera år nu. Men jag gråter inte över detta.  

VILEDA Glaskeramiksvamp (18,90SEK)
Svampen har redan fått slita hårt i mitt kök. I påskas slabbades det mycket i köket och svampen gjorde sig värd sitt namn kan jag lova. Kommer absolut fortsätta köpa denna i framtiden. 

Testagram Mars 2016

AXE SIGNATURE Deo (33,90SEK)
Här blev sambon glad, inte ofta han får en produkt i alla boxar som kommer. Den förra deo han fick av mig var inte alls något höjdare tydligen så denna togs emot med öppna armar. Berättar lite längre fram vad han tyckte om den. 

KUNGSÖRNEN Glutenfria Våfflor (24,90SEK)
Redan dagen efter att jag fick boxen så gick denna förpackning åt. Det var dags för årliga våffelbrunchen och i år serverades glutenfria våfflor. Väl mottagna! 

NESTLÈ God Morgon Gröt (35SEK)
Jag har otroligt svårt för att äta frukost och får absolut inte i mig någon gröt. Runt julen äter jag risgrynsgröt till lunch eller middag men aldrig frukost. Så denna grötpåse fick följa med hem till mor. Vet att jag borde lära mig att äta frukost, men det får bli en annan dag helt enkelt. 

Testagram Mars 2016

RAGUSA Blond (15SEK)
*Mums* Så bara mina! 

AXA Granola (39,90SEK)
Även denna produkt fick en annan mottagare. Min far är stort fan av granola och fick därför denna. Återkommer med hans tyckte. 

Ja det kanske inte vart så många produkter som jag behöll denna månad men jag gråter inte för det. Älskar att göra andra glada och jag vet att dom produkter jag gett vidare kommer att testas och förhoppningsvis får jag även höra ett slutresultat. Men det här är faktiskt första månaden som jag inte behåller alla produkter själv tror jag. Och det måste jag nog säga är ett bra omdöme för en box som jag kört sedan start.

Vill du testa en box själv så klicka vidare in på Testagram.se. En box kostar 99SEK och innehåller mellan 5-9 olika produkter. Det är ett garanterat värde på 150-200SEK varje månad.

Detta är inte ett samarbete med Testagram utan jag köper dessa boxar helt enkelt eget initiativ. 

Testagram Mars 2016

Även Bull gillar våfflor! Eller han var egentligen ute efter grädden som stod lite lägligt bredvid mig när jag skulle fota brunchen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.