Testagram Juni
Hälsa & Livet

Testagram Juni

Sommar och en kort månad även om den innehåller lika många dagar som många andra månader. Kan det var så att man njuter lite extra nu under sommaren och dygnet känns så mycket kortare. Med Testagram Juni försöker vi hålla kvar Juni och Juli lite längre.

Som Testagram själva säger, Juni är alldeles för kort. Men det är även en månad då kalender brukar vara fullproppad. Med bla pressevent inför hösten, skolavslutningar, födelsedag, midsommar och kanske lite semester. Personligen har jag lång tid kvar innan min riktiga semester börjar. Då Testagram tar semester och gör ett uppehåll på utskick av boxar under Juli passar vi på att njuta lite extra av Testagram Juni.

Vi hoppar direkt över till innehållet på månadens box. Eller nej, jag måste faktiskt ge ett beröm till det nya leveranssättet. i Juni så delas boxarna ut med MTD på visa orter. Något som fungerade på min gata. I brevlådan låg en stor silverpåse med boxen. Alldeles för stor för att egentligen delas ut med vanlig postgång. Så för min del får det gärna fortsättas att levereras med MTD.

Testagram Juni

Nu åter till innehållet så vi får se vad vi kan gotta oss i under juni och juli.

Zeta Dessertolivolja Citron  Denna har jag sneglat på ett par gånger men aldrig gått hela vägen ut och köpt den. Så denna skall bli väldigt intressant att prova. Skall vara perfekt att smaksätta glass, sallad eller desserter.

Mjälloms Tunnbröd Havre – Jag är inte så jätte förtjust i hårt tunnbröd förutom till surströmmingen. Men sambon är beroende av tunnbröd och kommer garanterat äta upp denna.

Toppits Zipper Alloroundpåse – Denna produkt är en stor förbrukningsvara hemma hos oss. Jag försöker alltid använda zippers och har faktiskt använt dessa sedan tidigare. Perfekt när man skall till landet nu i sommar och behöver ha med sig lite små saker till köket.

Palmolive Magic Softness – En handtvål som kommer i pumpflaska och ger ett fylligt skum. Detta skall göra produkten väldigt dryg och inte ge något spill. Jasmin luktar underbart men väldigt mild. Kommer absolut att användas.

Risenta Brödmix – Denna Frö bröd mix kommer jag försöka baka och ta med mig till jobbet. Perfekt att förtära både till frukost och lunch.

Ballerina Bites Salty Caramel – Oj vad gott detta låter! Tror jag kommer gömma denna påse för sambon och njuta av dessa på egen hand till kaffet ute på verandan under Juli. Jag älskar när sött möter salt.

Bubs De Luxe Salty Liquorice – En riktigt lyxig produkt! Fairtrade, gluten- och gelatinfri svenskproducerad lakrits. Mums!

Froosh shorty – Du som är ute och flyger en del har troligen redan sett dessa små smoothies. Jordgubb / banan / guava är en återkommande dryck hemma hos mig, och försöker ofta ta med mig en till jobbet för att dricka på förmiddagen. Mango / apelsin har jag faktiskt aldrig testat så det skall bli riktigt intressant att se om jag gillar den. 100% utan tillsatser.

Jag är absolut nöjd med månadens innehåll. Det är ingen produkt som jag är besviken på eller inte kommer att kunna testa. En bra blandning till alla tillfällen. Även sambon var nöjd med innehållet som ofta kommenterar när jag får boxar. Palmolive tvålen kommer troligen hamna på hans toalett då han inte gillar tvålar som luktar en halv parfymbutik.

Vad tyckte du om innehållet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.