Testagram har hittat tillbaka

Testagram har hittat tillbaka

Igår gick vi officiellt över till hösten och jag känner mig lite små stressad över allt som skall hinnas med innan vintern kommer. Nej riktigt så är det inte faktiskt. Jag ser fram emot hösten och Testagram har hittat tillbaka till oss efter ett kortare uppehåll.

Efter ett sommaruppehåll har äntligen Testagram hittat tillbaka! Dock saknade jag att boxarna inte delades ut med MTD som förra gången, nu fick jag ta mig iväg till matbutiken och hämta ut boxen. Men nu är boxen hos mig och jag slet upp kartongen för att se vad som fanns i den. Jag tänker inte dra ut på något utan går direkt över till innehållet!

Testagram har hittat tillbaka

Santa Maria Enchilada Spice Mix Rek.pris 15SEK 
Denna åker med i söndagsmiddagen tror jag. Vi har pratat några dagar nu om att göra tacos eller enchilada och denna kryddmix är då självklart med på menyn.

Läkerol YOU Melon Sour Rek.pris 14,90SEK 
Sockerfria pastiller är bra att ha i handväskan, sugen kan lätt komma.

Risenta Proteinflingor Rek.pris 42,90SEK 
Frukostflingor på helgen låter detta som. Jag skall absolut ge den en chans. Magen kanske blir glad.

Kiviks Musteri Lättdryck Vattenmelon Rek.pris 5,90SEK 
Låter väldigt läskande, började direkt fundera på om man kunde göra någon god drink eller smoothie på denna.

Nellie Dellies Salty Liquorice Rek.pris 14,90SEK 
Perfekt “godis” att ha hemma när man känner sugen men inte vill äta onyttigt. Påsen räcker länge då man endast äter någon bit åt gången.

Tutti Frutti Sour Rek.pris 20SEK 
Oj, påsen var tydligen tom. Hehe nej inte var den tom, det var jag som han äta upp den innan sambon såg den bara. Favoriter!!

God Morgon Fiberdryck Rek.pris 36,50SEK 
Skall jag försöka mig på det där med frukost igen kanske. En dryck tar inte så lång tid att få i sig på morgonen så det borde inte vara några problem. Jag återkommer.

Svenska LantChips Gräddfil & Lök Rek.pris 19,90SEK 
Här han jag inte ens ta upp påsen innan sambon paxade. Hans favoriter så jag känner att jag inte har så mycket att säga till om där.

Bravo Boost Chia Rek.pris 15,90SEK 
Denna produkt fanns egentligen inte med i boxen utan måste hämtas ut i butik, något jag inte hunnit göra ännu. Men i helgen skall jag ut och handla mat så då tänkte jag försöka hitta denna chia dryck. För kokosvatten och lime låter helt okej, men denna skall även mätta.

Det var en box för en lyckad helg skulle jag säga! Mycket gott och även nyttigt. Det var kanske inte wow nyheter med men ändå inga produkter som jag gärna varit utan. Jag ser fram emot att prova allt, även då jag redan ätit upp lite av det. Ser som vanligt fram emot nästa gång som jag hoppas dyker upp i brevlådan under september.

Vad tyckte du om innehållet?

Nu tänkte jag ta helg och ladda inför nästa vecka för då händer det massa roligheter. Sambon kommer troligen efterlysa mig under veckan då jag kommer lysa med min frånvaro här hemma. Såna veckor gillar jag, ibland!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.