Testagram goes Rosa Bandet
Hälsa & Livet

Testagram goes Rosa Bandet

Oktober är som sagt snart slut och även den rosa månaden, men innan dess tar vi en titt på Testagram goes Rosa Bandet! Det mesta färgas rosa och oftast med bra avsikt.

Testagram går denna månad över till en rosa månad och hyllar kvinnorna. Varje box är med och stödjer Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Något jag tycker är lite extra trevligt, och bra tänkt. Själv har jag inte köpt något denna månad som har med just denna kampanj att göra. Inte för att vara elak på något sätt men det har bara inte blivit av att jag behövt något som just funnits med i kampanjen. Eller jo där ljög jag lite, jag köpte faktiskt en rosa kaffe på Waynes.

Testagram goes Rosa Bandet

Även yttre kartongen på månadens låda färgades rosa för att stärka budskapet lite extra. Visst är det trevligare med en rosa kartong i brevlådan än den där vanliga bruna, säger jag något annat så ljuger jag. Detta kanske borde bli Testagrams nya stil att byta färg på kartongen varje månad.

Testagram goes Rosa Bandet

Yes Platinum Original Rek.pris 24,95SEK 
Detta diskmedel skall tränga igenom fett 3 gånger snabbare än YES Original. Smart att dom jämför med sina egna produkter och inte någon konkurent vilket brukar vara väldigt vanligt. Men detta skall upp till bevis. Nu under hösten blir det många grytor och gratängformar som måste diskas.

Gilette Venus Embrace Snap Rek.pris 199SEK 
Vilken söt, var första tanken! Bort med alla engångshyvlar, denna lilla goding kommer bli min räddare när jag missat att hålla trim på benen i fortsättningen.

Lenor Golden Orchid Rek.pris 24,50SEK 
Jag gillar verkligen detta sköljmedel då det tar hand om mina kläder, dock har jag problem med doften som är något för stark för mig. Men minskar jag ner på mängden brukar det oftast gå rätt bra.

Always Liners Rek.pris 25,95SEK 
Det var många år sedan jag använde Always men kommer absolut inte säga att jag aldrig kommer använda dom igen. Jag kommer garanterat prova igen och se varför jag slutade med dom, och det behöver säkert inte finnas någon negativ förklaring till det. Något annat märke kanske var billigare den gången jag skulle fylla på lagret.

Rosa Bandet Rek.pris 30SEK 
Jag har som sagt inte köpt några rosa produkter denna månad, eller jo kaffet men det räknas inte. Så när jag såg att jag fick hela två Rosa Bandet i paketet vart jag glad. En till mig och en till sambon kanske?

Testagram goes Rosa Bandet

Och bara för att göra det klart för er så ingen blir arg på något vis. Jag stödjer cancerforskningen varje månad så ni skall inte tro att jag struntar i denna hemska sjukdom. Oktober månad tycker jag lite är av ett kommersiellt jippo och köper därför inte några produkter bara för att dom är rosa. Råkar någon produkt jag behöver vara rosa så köper jag det självklart, men jag tycker inte man skall behöva göra ett sådant här jippo för att få folk att spendera pengar. Cancerforskningen är så pass viktigt för alla även om just du inte är drabbad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.