Testagram – April

Testagram April

Ibland är det verkligen svårt att tro att våren skulle vara här, speciellt med tanke på att det nästan var vitt på marken igår. Men vi håller hoppet på topp och förbereder oss för en varm och härlig vår inom snar framtid. Testagram April hjälper oss att vårstäda både i hemmet och i själen.

När våren närmar sig är det mycket som brukar förändras både i hemmet och som person. Jag själv klippte av mig håret i går, en vårstädning kan man säga. Många börjar äta nyttigare, städar sina hem lite noggrannare än vanligt. Denna månads Testagram hjälper oss lite på traven med att komma närmare sommaren.

Testagram April

Jag är faktiskt rätt nöjd med månadens box då alla produkter kommer att användas av mig eller sambon. Haribo påsen har troligen ätits upp innan nästa helg om jag känner mig rätt. Alcogelen kommer att få följa med under dagens event som ni kommer få höra med av på Instagram. Imorgon tänkte jag påbörja min nya livsstil med lite fil o granola på jobbet.

Testagram April

CIF Power & Shine (23,90SEK)
Jag älskar våtservetter! Det spelar ingen roll om det är hygien, avsminkning, deo eller rengörningservetter till hemmet. Med våtservetter behöver du inte krångla med en masa produkter, du kommer åt överallt och du kan ta med dom överallt. Den rosa förpackningen gjorde mig glad. 

Testagram April

ACADEMIA Barilla Orwcchiette (19,90SEK)
Har har vi en helt ny produktserie från Barilla. Det är en premiumpasta av högkvalitativ durumvete. Dessa små öron är bronsvalsade, vilket ger den grova ytan och egenskapen att den lättare asorberar såsen. Denna ser jag fram emot att sätta gaffeln i. 

Testagram April

RISENTA Granola (39,90SEK)
Granola verkar vara här för att stanna och blir bara större och större. Jag har svårt för frukost men försöker som sagt lära mig. Granola och lite fil är annars den perfekta frukosten eller kanske till mellanmålet. Denna har en smak av kokos och kanel. Jag har inte smakat ännu men jag älskar kokos och tror denna kan bli en riktig hit.

Testagram April

GÖTEBORGS Utvalda Crostini med råg (20SEK)
Jag är ett stort fan av plockmat och tapas så jag tror att dessa crostinis kan bli något riktigt bra på nästa middagsbjudning. Massa olika röror eller tapenader att doppa i.

Testagram April

HARIBO Zourr (12SEK)
Surisar är en stor favorit om man tar bort chokladen. Är svag för lemonad och avskyr söt mat. Surisar gör oftast att jag inte föräter mig på godis utan några bitar räcker bra. Ser fram emot att öppna denna påse och förhoppningsvis behöver jag inte dela med mig av den.

Testagram April

DAX Alkogel Pear & Lily (38SEK)
Denna alkogel finns redan i mitt hem då jag fått en likadan i från glossybox för ett tag sedan. Gillar doften som påminner om pigelin. Alkoholdoften försvinner otroligt fort och kvar lägger sig en fräsch doft, sånt gillar vi. Alltid bra med en extra så att jag kan ha en i handväskan och en på jobbet. 

Testagram April

OATLY Natural Energy (25SEK)
Här har vi en produkt som jag velat testa så länge man aldrig tagit mig mod att köpa. Jag vet faktiskt inte varför det inte blivit men nu ser jag verkligen fram emot att testa denna havrebaserade energidryck helt utan tillsatt socker.

Hittade du något i boxen som du är lite extra sugen på?

Vill du testa en box själv så klicka vidare in på Testagram.se. En box kostar 99SEK och innehåller mellan 5-9 olika produkter. Det är ett garanterat värde på 150-200SEK varje månad.

Detta är inte ett samarbete med Testagram utan jag köper dessa boxar helt enkelt eget initiativ.

You Might Also Like

One Comment

  1. lotta åsberg

    Spännande nyheter. Någon ny favvo??? Sura godiset hade jag arkiverat…. ;O) …

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.