Lookfantstic April 2016 #LFBLOOMS
Skönhet & Mode

Tävling med Lookfantastic

Jag tror att våren lyser med sin frånvaro i hela Sverige idag. Vaknade och kände att jag behövde lätta upp stämningen lite och har därför en liten tävling.

I samarbete med Lookfantastic lottar jag ut månadens beautybox LFBlooms! Ni kan läsa mer om den här om ni vill veta innehållet. Tävlingen pågår på Instagram fram till nu på torsdag den 28 april, så hoppa vidare dit och tävla.

Har du inte hunnit köpa månadens box tycker jag absolut du skall ta chansen att försöka vinna denna nu. Genom att gilla och dela bilden på Instagram och sedan ge mig tips eller bara berätta vad du skulle vilja läsa mer om här på bloggen har du chansen att kamma hem boxen.

Lookfantstic April 2016 #LFBLOOMS
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.