Tävling – Glossybox Kalender 2017

Tävling - Glossybox Kalender 2017

Varje år kräver sin planering om man vill hitta en bra struktur. Jag älskar att använda mig av en kalender där allt kan fyllas i. Glossybox kalender 2017 är en kalender som har allt du behöver.

Strax före jul fick jag en julklapp av Glossybox*, deras härliga kalender för 2017. Tyckte du om decemberboxen The Pink Diamond älskar du denna kalender. Dom har nämligen samma design, snyggt rosa med guldfolierat mönster. Nu var det så att jag redan fått en sådan kalender när jag besökte Acadermia tidigare i år, så nu tänkte jag ge tillbaka till er som inte haft möjlighet att ta del av denna kalender. Jag tävlar nämligen ut det ex jag fick av Glossybox på mässan! (Julklappen behåller jag självklart för mig själv)

Tävling - Glossybox Kalender 2017

Kalenderns storlek är A5 vilket är en passande storlek för att få plats med alla härliga planer. Den har en spiralrygg vilket gör det mycket enklare att bläddra bland alla sidor utan att sidorna lossnar. Jag föredrar alltid böcker och kalendrar med spiralrygg, lättare att hantera.

Kalendern är fylld med härliga illustrationer gjorda av Lorie Hammond. Och självklart motiverande citat lite överallt!  Varje månad har både ett månadsuppslag och veckouppslag.

Tävling - Glossybox Kalender 2017

Personligen tycker jag denna kalender har precis allt man behöver för att klara ett år av planering och struktur. Härligt med en kalender som inte är så himla strikt och tråkig heller, det gör planeringen så väldigt mycket motiverande. Och för er som inte vet så är jag en kalendernörd. Älskar kalendrar för planering och struktur, går ingenstans utan min kalender.

Tävling - Glossybox Kalender 2017

Så medans jag befinner mig på landet mitt ute i nowhere så kan ni tävla om denna kalender. Ett bra sätt att få ordning på sitt liv under 2017! Jag kommer att dra vinnaren under dagen den 9 januari så ni kommer inte missa så många dagar av kalendern när ni fått den.


Tävlingsregler:

 1. Motivera nedan i kommentarsfältet innan den 8 januari 23:59 varför du vill vinna denna ursnygga kalender.
 2. Gilla Dare to be you på  Instagram och reposta tävlingen på ditt Instagram konto med taggarna #daretobeyouse o #glossykalender17 (du måste ha en öppen profil)

Lycka till!

You Might Also Like

9 Comments

 1. Christina Frisberg

  Precis v<d jag behöver, önskade mig en n y kalender för år 2017 och det fick jag men i fickformat och nu när jag börjat att arbeta som vårdlärare så behövs lite mera rejäla sidor att kunna skriva lite mera på 🙂 denna kalender från Glossybox var ju dessutom superläcker att titta på , Hoppas till tusen såklart 🙂 <3
  Gott Nytt 2017 🙂 <3

 2. Maria

  Rätt storlek, snygg design och Glossybox så klart sååå rätt…

 3. Madeleine Jonasson

  Nu när jag ska börja träna och gå på dagvård och förhoppningsvis börja arbetsträning snart så kan jag behöva lite hjälp med att komma ihåg allt och få allt att passa. Delat på instagram: madelad83

 4. Titti skarp

  hej älskar rosa och saknar en kalender
  och så fick jag ingen julklapp i år så hoppas på denna jag får
  Titti

 5. Sara Källström

  Denna vinst skulle göra mig så glad! Har börjat arbetsträna mer nu och behöver ha mer struktur och planering med allt som ska göras runt omkring! Barnens aktiviteter, läkarbesök osv! Denna skulle verkligen minska min stress och då jag pga min sjukdom glömmer lätt så är det allra bäst att ha det uppskrivet! Dessutom är ju denna så snygg också! 🙂
  Gillar & delar på fb!

 6. Sara Källström

  Glömde skriva! Repostat på instagram såklart! (obosara82)

 7. Elisa Nording

  Åh, vilken fin kalender, skulle bli jätteglad om den blev min! Har bara haft tråkiga svarta kalenderår, skulle vara så roligt då vinna den här fina,

  Följer på Instagram som elaisa_56

 8. Cissi

  Oh vilken fin! Älskar combon guld & rosa! Jag skulle vilja vinna denna skönhet som det perfekta “hjälpmedlet” för att ha koll på alla tider som ska passas, läxor som ska komma ihåg – både mina och äldsta tjejens läxor och allt kul som händer under det kommande året så klart! Håller tummarna

  Instagram; nastanperfekt

 9. Stina Polvi

  Det vore fantastiskt att få struktur igen <3 Hösten och vintern har spenderats på sjukhuset med en nära anhörig, jag har tappat all koll. Att den dessutom är så fin är läckert <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.