“Tävling” Coffee, Contour & Confidence – Glossybox

"Tävling" Coffee, Contour & Confidence - Glossybox

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vintern kom till Stockholm och vårkänslorna får läggas på hyllan. Helst av allt vill jag bara krypa upp i soffan under en filt med en anteckningsbok och penna. Planera mitt år och fantisera ihop lite listor.

2017 började med en tävling ihop med Glossybox* då ni kunde vinna deras egendesignade kalender. 2018 skall inte få en sämre start så jag tänkte att det är dags för en tävling! Ni kan vinna en ursnygg anteckningsbok, en rosa med snyggt guldtryck. Och även detta år är det Glossybox som står för vinsten. Dom har tagit fram denna anteckningsbok i samarbete med Bokbinders Design*. Och alla som värvade kompisar till Glossybox under slutet på 2017 kunde få en sådan här bok. Hade du inte den turen så har du en ny chans idag. Vi håller tummarna för dig!

"Tävling" Coffee, Contour & Confidence - Glossybox

Denna rosa A5 anteckningsbok har en rosa pärm och text i guld: Coffee, Contour & Confidence – Glossybox. Tycker den är väldigt passande för mig och bloggen. Insidan består av helt vita sidor så det är bara din fantasi som sätter stopp för vad den kommer att kunna innehålla.

"Tävling" Coffee, Contour & Confidence - Glossybox

Jag är en riktigt nörd när det kommer till anteckningsböcker och älskar snygga designer. Har dock inte bestämt riktigt än vad min kommer att innehålla. Kanske blir det min nya bulletjournal för 2018.

Har ni lagt märket till boxen som finns i bakgrunden? Det är nämligen marsboxen! Älskar att dom går ifrån den rosa klassiska boxen ibland och överraskar oss med nya snygga designer. Ni är vi bra nyfikna på vad denna box kommer att innehålla.


För att vara med och tävla:

 1. Svara på frågan varför vill du vinna denna underbara anteckningsbok från Glossybox senast söndag den 28 januari 23:59 2018. (Tävlingen är förlängd)
 2. Gilla Daretobeyou på  Instagram  (du har fortfarande möjlighet att vinna även om du inte har Instagram, denna punkt använder jag mig av om det skulle uppstå för många bra svar).

Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

5 Comments

 1. My secret passions

  1. Skulle älska att vinna denna som en del i min omstart i yrkeslivet. Börjar en helt ny karriär nästa vecka med en hel massa nya saker att hålla reda på och då vore denna bok ett fantastiskt hjälpmedel för att hålla reda på allt nytt med både stil och finess samt att den skulle vara en fin prydnad på skrivbordet.

  2. Jag följer dig redan på Instagram och heter @_mysecretpassions där om du vill kolla.

 2. Anna J

  Hej jag skulle vilja fina denna fina anteckningsblock. För precis blivit gravid efter tre års försök och vi fick vänta på att få hjälp. Är fortfarande någon sort chock och rädslan för missfall är stort ändå man sett ett hjärta slå så rädslan stor. Skulle vara bra med en anteckningsblock och för skriva ner ens tankar inför allt nytt spännande och skrämmande.

 3. Susanne sjöström

  Hej, vill gärna vinna den fina anteckningsboken. 2017 var inget bra år, med sjukdomar o sånt. Med en sån fin bok kan det bli en bra start för 2018, ett ställe där man kan få plats för inspiration och bra ideer så att detta blir ett bra år!

 4. Orawan sikhinaram

  Skulle behöva en anteckningsbok när det är sista året på gymnasiet. Mycket kommer hända, mycket kommer man att uppleva och behöva anteckna. Tycker det är oerhört bra att samla tankar och minnen i en bok samt lägga in bilder. Tycker glossybox anteckningsbok är otroligt vacker dessutom
  Instagram: orawan.sikhi

 5. Emina Strujic

  Hej! Jag skulle vilja vinna denna underbara anteckningsbok för att ge den som födelsedag present till min bästa vännina som älskar och samlar anteckningsbok.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.