Skönhet & Mode

Ta hand om dina händer med Depend O2 Hand SPA produkter

Depend O2 Hand SPA

Är det vinter nu när december tittat fram? Tittar man ut ser det ut som tråkiga november, ingen snö på backen här inte. Men kylan tär lite extra på händerna och under influensatider tvättar du oftast händer lite mer än vanligt. Ja och så ska vi inte prata om all alcogel som sliter på händerna.

Depend har en underbar spa serie för händerna som går ut på en tre stegs behandling. O2 Hand SPA är en lyxig spabehandling i tre steg som rengör, återfuktar och vårdar dina händer.

Depend O2 Hand SPA

O2 Hand SPA produkter

Steg 1 Hand Peeling
En mineralbaserad peeling som rengör och avlägsnar döda hudceller på ett effektivt och skonsamt sätt. Berikad med Solrosolja, Sheasmör, Aloe Vera, Fjällkvanne och Vitamin-E. Verkar mjukgörande återfuktande.
Steg 2 Moisturizing Gel
Kylande och djupverkande gel som återfuktar huden på djupet. Verkar lugnande och ökar elasticiteten i huden och stärker barriäregenskaperna. Berikad med Aloe Vera och Fjällkvanne.
Steg 3 Silk Lotion
En mjukgörande och återfuktande lotion som avslutar din 3-stegs Spabehandling. Skyddar och lugnar huden.

O2 Hand SPA produkter

Slutresultatet ger en silkeslen hud med en underbar lyster. Berikad med Solrosolja, Fjällkvanne, Aloe Vera, Kakaosmör, Sheasmör och Vitamin-E. Visst är det en läcker färg på produkterna!

Jag personligen blir väldigt torr om händerna under höst och vinter. Efter varje handtvätt måste jag smörja in händerna och det spelar ingen roll vilken två jag använder. Så under det halvår Sverige känns lite kyligare så har jag spa söndagar där jag badar, gör hårinpackning, behandlar fötterna och ger händerna lite extra kärlek.

Depend O2 Hand SPA

Ca pris 79SEK (75ml)/st, men det finns nu ett kit med alla tre produkter för ca 99SEK då varje tub är på 20ml. Ett bra alternativ om du vill prova på innan du bestämmer dig för att köpa stora förpackningar.

Ps. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande mina egna till 100% och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.