Ta badet till en ny nivå med Lush
Hälsa & Livet

Ta badet till en ny nivå med Lush

Vardagslyx? Ta badet till en ny nivå med Lush och du kommer känna dig som ett barn på julafton. Dock tror jag min ekonomi snart kommer säga nej om jag fortsätter shoppa loss på badbomber.

Ja som ni vet älskar jag att bada, och det skall alltid vara något som luktar gott både i vattnet och i luften. Oftast använder jag endast olja i badet då jag sedan barnsben inte velat ha någon färg på vattnet, jag är en av dom personer som alltid måste se botten (både i badkar, bassäng eller havet). Just pga det har jag väldigt väldigt sällan använt mig av badbomber. Men efter ha testat några klena varianter som inte alls färgade av sig så kände jag att det var dags att visa att nu är jag vuxen och kan bada utan att se vart fötterna är. Så nästa steg var att bemästra Lush stora sortiment på badbomber.

Lush är en butik jag egentligen undviker att gå in i då jag väldigt lätt får migrän av all doft, men nu är det 2017 och det finns något som kallas webshop! Nackdelen i en webshop är då också att du inte känner doften av det du köper, men jag ville chansa. Så för en vecka sedan shoppade jag loss på några badbomber och nu har dom kommit. I helgen blir det invigning med första badbomben, måste bara välja vilken.

Ta badet till en ny nivå med Lush

Butterball 45SEK
Denna lilla badbomb är som gjord för oss torrisar, men även om du har känslig eller irriterad hud. Bomben är fylld med små bitar av kakaosmör som skall smälta i vattnet och förse huden med ett lager väldoftande smör. Kanske inte låter så skoj att bli dränkt i smör men jag tror faktiskt den kan göra nytta. Den innehåller Ylang ylang som används i aromaterapi för att minska stress och även depression. Låter som denna kan ge mig ett riktigt avslappnat bad. Det är ingen stark doft på den vad jag kan känna så här utan att blandat med vatten.

“Natriumbikarbonat, Citronsyra, Rättvisemärkt colombianskt kakaosmör, Syntetisk mysk, Ylang Ylang-olja, Parfym”

Ta badet till en ny nivå med Lush

Floating Island 39SEK / 20g
Hur söt är inte denna lilla vaniljö? Detta är badolja fylld med sheasmör och rättvisemärkt vanilj. Japp det sitter en vaniljstång i mitten på ön. Doftar ljuvligt! Jag är svag för både vanilj och sandelträ så jag tror att detta kommer bli min favorit.

Ekologiskt sheasmör, Natriumbikarbonat, Rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides, Avocadoolja, Laureth4, Citronsyra, Parfym, Jungfrukokosolja, Mandelolja, Sandelträolja, Citronolja, Labdanum resinoid, Vaniljstångsfrön,Torkad rättvisemärkt vaniljstång, *Limonene

*förekommer naturligt i eteriska oljor.

Ta badet till en ny nivå med Lush

Ceridwen’s Cauldron 75SEK
Även denna är en badolja som kommer i en liten tygbit. Den skall fungera bra för känslig och torr hy. Den mjölkiga havrebadoljan skall utföra magi på din kropp. Här hittar vi doften av sandelträ.

Rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, Hela havregryn, Laureth 4, Valnötsolja, Parfym, Tangerinolja, Lavendelolja, Sandelträolja, Frankincense resinoid, Rosabsolut, Fläderblommor, Gullviva, *Geraniol, *Limonene

*förekommer naturligt i eteriska oljor.

Ta badet till en ny nivå med Lush

Lava Lamp 69SEK
Minns ni lava lampan? Nu kan ni få en riktigt häftig effekt på badet med lava lampa. Färgsprakande badbomb med doft av apelsin ska ge kroppen ett riktigt upplyft.

NatriumbikarbonatCitronsyraRättvisemärkt ekologiskt kakaosmör, Parfym, Vatten (Aqua), Jungfruolivolja, Ekologisk ricinolja, Apelsinblom-absolut, Tangerinolja, Siciliansk mandarinolja, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides, *Limonen, Färg 15985, Färg 19140, Färg 60725

Ta badet till en ny nivå med Lush

Yoga Bomb 69SEK
Lite skeptisk mot denna då jag såg när jag packade upp att den innehåller glitter. (Ja det står även på hemsidan att den gör det). Jag har lite svårt för glitter i badet, vill inte hålla på att skrubba mig blodig efter för att få bort allt. Men vi testar! Den innehåller även avslappnande olibanum och kamferträ och självklart sandelträ.

Lush använder inte råmaterial från företag som testar på djur,  varken på råmaterialet eller något annat – och som inte har några som helst planer att göra det i framtiden. Här kan du läsa mer om Lush policy ang djurtest.

Nu ser jag verkligen fram emot nästa bad! Vilken tycker ni jag skall börja med?

Natriumbikarbonat, Citronsyra, Parfym, Vinsten, Cassie-absolut, Olibanumolja, Kamferträolja, Sandelträolja, Vatten (Aqua), Natriumlaurethsulfat, Lauryl betaine, Benzyl Benzoat, Eugenol, *Limonene, Snöflingeskimmer, Frostskimmer (Potassium Aluminium Silicate, Titanium Dioxide, Tartrazine), Guldskimmer, Färg 45410, Färg 42090, Färg 15985, Färg 15985

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.