Hälsa & Livsstil

Stötta Movemeber

Movember

I oktober uppmärksammade vi Rosa Bandet och bröstcancer  nu har vi kommit till en ny månad och en ny cancerart. Eller skall jag säga att fokuset har gått ifrån kvinnornas oktober till männens november?

Movember Foundation är en global välgörenhetsorganisation med målet att hjälpa män att leva lyckligare, hälsosammare och längre liv. Sedan 2003 har flera miljoner deltagit i denna hälsorörelse för män och samlat in 4.5 miljarder kronor  som har finansierat mer än 1 000 program med fokus på prostatacancer, testikelcancer, mental hälsa och fysisk aktivitet. Från en blygsam start 2003 har Movember växt och blivit en verkligt global rörelse med stöd från mer än 5 miljoner Mo Bros och Mo Sistas. Movember Foundation skulle inte ha varit där dom är idag utan entusiasmen från alla män och kvinnor världen över.

Mo_Icon

En liten rolig sak som händer under November, iallafall för dom som har möjligheten är att odla och trimma din mustasch under Movembers 30 dagar och samtidigt samla in pengar. Och är du utan mustasch kan även du samla in pengar genom att stötta.

Jag har startat en insamling som ni väldigt gärna får stötta här. Alla belopp är välkomna!

*All information och bilder är lånade från Movember

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.