Stockholm Beauty Week 2016

Stockholm Beauty Week

Idag börjar Stockholm Beauty Week 2016. En höjdpunkt för alla som är intresserade av skönhet. Det blir tredje året som jag tar mig dit och självklart ser jag fram emot det.

Nu på morgon startar äntligen Stockholm Beauty Week 2016 och det är pressvisning för inbjudna där alla deltagande företag presenteras. Den som är morgonpigg och riktigt hurtig kan träna med D-Flex i Kungsan, jag hoppar den biten och tar mig till frukosten istället. Under dagen kommer det vara föreläsningar, demonstrationer och mingel.

Stockholm Beauty Week håller på måndag till onsdag på So Stockholm i Kungsträdgården och har olika program varje dag. Du hittar programmet här där du också kan anmälda dig till olika föreläsningar. Det är fri entré, men glöm som sagt inte att anmäla dig om du vill gå på några speciella föreläsningar.

Det finns så mycket att se och testa under dessa dagar att jag gärna skulle velat ta ledig från jobbet och vara där varje dag.

Hoppas vi ses där!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.