Hälsa & Livsstil

Stockholm Beauty Week 2015

SBW15

Nu har det varit skönhet i Kungsträdgården igen. Förra året startade Stockholm Beauty Week på So Stockholm och efter ha blivit en sådan succé så är den tillbaka. Då jag tyvärr inte hade någon möjlighet att gå under kontorstid så fick jag klämma in ett besök på måndagen när Plaza Kvinna hade sitt mingel.

Utanför lokalen stod en Kia och glänste, om man fotade sig med Kian kunde man ha möjlighet att vinna en resa till Malta. DJ Fairytella, känd från Flickrummet stod för musiken under kvällen. Kalla mig gammal men jag tyckte tyvärr att denna musik störde. Under tiden jag var där så ville jag fånga upp så mycket information som möjligt från alla utställare, något som var svårt med den höga musiken. Men man gjorde så gott man kunde.

Jag testade små shots från Nordic Superfood sprängfyllda med vitaminer, mineraler och antioxidanter som vi behöver så mycket av. Helt fria från onödiga tillsatser, direkt från den vildvuxna nordiska naturen. Väldigt gott. Kom dock på mig själv på vägen hem att jag inte köpte något därifrån vilket var tanken. Mette Picaut från M Picaut Swedish Skincare var väldigt trevlig och berättade mycket om hennes produkter. Fick med mig ett litet kit hem som jag ser fram emot att prova. dr Alkaitis Holistic Organic Skin Care fanns på plats och gav mig tips om vad jag kunde göra med min känsliga hy. Fick även med mig där några prover hem som skall hjälpa mig. Märket är för mig helt nytt så Magnhild Åsmundhavn berättade i korta drag om företaget.

SBW15-2

CreativeAir tror jag såg på mig att jag höll på att flyta bort av värmeslag. En väldigt trevlig engelsk kvinna kom och hämtade mig för att se om jag ville få en sminkning. En lite annorlunda sådan då deras teknik är airbrush. Så skönt! Snabbt och enkelt, men lite dyrt att ha hemma. jag njöt av dom korta minuter som sminkningen tog. Måste säga att jag vart nöjd med den neutrala basen. Och den sitter kan jag lova. Jag hade svårt att tvätta bort allt när jag kom hem.

SBW15-1

ANNEMARIE BÖRLIND fanns på plats och visade BEAUTY PEARLS SERUM – med skimrande pärlor av alger! En djupdykning i havet har resulterat i dessa fantastiska serum med bl.a. botanisk kaviar (en pärlliknande grönalg). En produkt som även vann Swedish Beauty Award lite tidigare denna månad. Även där fick jag med mig en hel del prover som jag skall testa och se vad min hy säger.

Powerlite MASQ+ är vårdande serummasker som jag fick med mig hem. Den kommer garanterat att användas nästa spakväll här hemma. Hos Cloude Nine träffade jag Patric som berättade om företaget och deras produkter. Jag fick även ta del av deras helt nya saltvatten spray. Den skall bli väldigt trevlig att prova.

Harmony Home fanns på plats och lät mig dofta på massa under bara ekologiska doft ljus!

Tyvärr saknade jag några företag under denna kväll som jag hade hoppats på, LUSH, Studex, Clue och Maria Åkerberg. Dom kanske fanns på plats men jag hittade dom tyvärr inte. Det var väldigt mycket folk på liten yta så visa stunder hade man svårt att komma dit man ville.

Jag hoppas verkligen att Stockholm Beauty Week fortsätter även nästa år då jag gillar konceptet. Ska då även planera in ett besök på dagen så man får tid att se allt.

Oj, undra om jag missat något. Var så otroligt mycket som hände under kvällen. Självklart kommer jag blogga om alla produkter var och en för sig när jag provat dom.

Stockholm beauty Week – Beauty as you are!

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.