Skönhet & Mode

Stilpoäng till Lindex

Lindex tar plus size kläderna till en helt ny dimension. Har vi startskottet till en helt ny modetrend? Added +size är det nya på galgen!

Tidigare i veckan berättade jag om River Island som släpper en plus size kollektion. Det är jätte kul, absolut. MEN nu går Lindex steget längre än alla andra kedjor och släpper lite nya större kläder. Och det bästa är att dom släpps inte på någon plus size kollektion utan heter added +size och ingår bland alla andra storlekar. Det är precis så vi vill ha det!! Jag vart så glad när jag hörde detta och har självklart sett ut några favoriter som jag gärna tar hem. Nu är inga av plaggen svarta, men någon gång måste man chocka både sig själv och omvärlden med att bära lite färg.

Lindex added +size

| Prickig finstickad tröja | Vit finstickad tröja | Pennkjol | Ärmlös klänning | Blå Kappa | Trikå kavaj |

Jag gillar verkligen den prickiga tröjan och kavajen! Prickigt och navy är inte till vanligheterna hos mig faktiskt. Men jag känner att det är dags att gå bananas och göra lite impulser. Allt behöver inte vara som förut. Och jag har ju gett mig tusan på att alltid göra saker som får mig att må bra och det skall jag minsann fortsätta med. Prickigt kanske gör mig super glad.

Tror denna helg kommer bli dyr för min del. Har laddat upp en en rätt lång lista under sjukfrånvaron så nu är det dags att pricka av punkt för punkt. Hur tror ni det slutar? Troligen att jag kommer hem tomhänt, brukar tyvärr ha den oturen när jag väl gett mig tusan på att shoppa loss. Tur att det hinner komma nya pengar innan jag skall ut och resa. Nä nu får klockan slå helg så jag kan spendera pengar!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.