Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Stil för storheter

Stil för storheter 1

Mode bör inte vara en storlek skrev jag för några dagar sedan. Jag håller självklart fast vid det. Mitt mål med dessa små serie inlägg är att skapa förändring, nä inte förändring utan inspiration för både mig själv och er. Jag började min resa i förra veckan då jag gick på en föreläsning på Medborgarskolan. Ingen vanlig föreläsning faktiskt där du sitter rakt och upp och ner och lyssnar i flera timmar. Okej visst satt vi uppradade, men vi vart involverade i själva föreläsningen.

Marika Smith som var föreläsare denna kväll är inte bara föreläsare inom detta ämne utan också modist och sexinspiratör. Många järn i elden där. Marika var inte själv på “scenen” utan hade även med sig sin väninna Frida. (Frida Nordin, grundare av Facebook gruppen Fancy Fatshion. En grupp som jag gick med i för ett tag sedan, det var faktiskt den gruppen som gav mig modet till förra sommarens små mål med att börja bära klänning, kjol och ärmlöst. Så det var otroligt trevligt att få se henne live.)

Stil för storheter

 

3 timmar med en 20 min paus kändes som en timme. Både Marika och Frida bjöd verkligen på sig själva. Dom kunde stå där i endast underkläder som om det inte vara något konstigt överhuvudtaget. Dom fick tom med mig att gå catwalken för att visa mina byxor. Hade aldrig hänt på en annan föreläsning. Det släppte för oss alla som var där, ingen skämdes för att fråga eller visa något. Så otrolig skön stämning när en av tjejerna i publiken drar av sig byxorna för att visa sina underkläder. Kommer det en uppföljare på denna föreläsning kommer jag garanterat gå. Men vad var det för föreläsning egentligen kanske ni tänker. Det handlade inte om en “kurs” i hur man döljer eller förändrar sin kropp. Självklart skulle det komma att bli en massa tips under kvällen, men det handlade om att bli bekväm i den man är. Kvällen var storlekslös och handlade om att mode passar alla oavsett storlek. Vi fick även lära oss lite om hur det fungerar att beställa kläder på nätet, och självklart vart. Vad bör man tänka på när man beställer från andra länder, storlekar osv.

Sån inspiration och motivation under kvällen. Frida gav mig så pass mycket motivation av att bara vara där. Hon är precis den där personligheten som jag alltid har strävat efter. Kan hon så ska tusan jag också fixa det. Så nu återstår det bara att se om jag vågar ta mig an den stil jag letat efter så länge. Kommer jag våga ta ut svängarna och slänga alla för stora och baggy plagg i garderoben. Kan jag bli stolt över min kroppp? Ja det återstår att se och jag kommer dela med mig av den resan och hoppas självklart att du hänger på.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fancy-Frida 23 april 2015 at 00:40

    Nu började jag böla framför datorn. Tack <3

  • Reply jessicas viktiga mål 23 april 2015 at 07:19

    Helt underbart inlägg, jag blev tårögd av glädje!! <3 <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.