Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!
Skönhet & Mode

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag, oavsett om du har en mor att dela denna dag med eller om du vill ge dig själv något extra så är året Morsdagbox här!

Nu har jag suttit och hållit på denna box alldeles för länge tycker jag, men har inte velat spoila innehållet innan dagen väl är kommen. Så idag (äntligen) kör vi lite Stay Glossy med Glossybox på Morsdag! Personligen tycker jag om Morsdag boxarna lite extra, det ligger lite extra omtanke bakom boxen känns det som. Förra året var Morsdagboxen blommig och hade mest fokus på makeup.

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

En härlig mix av skimrande koppar och svag turkos nyans på boxen tycker jag mig få lite sommarkänsla. Det är Anitha Schulman som står för detta års design, dock saknar jag lite information om just denna i boxen. Har du inte hängt med i media under dom närmsta veckorna så har du nog förmodligen ingen som helst aning vem som står för designsamarbetet. Men men med sex stycken produkter av olika kategorier tycker jag att vi dyker ner direkt och ser vad vi hittar.

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

MANNA KADAR COSMETICS – Sheer Glo (250SEK / 30ml)
Första produkten som vi ger oss på är ett shimmer lotion. Ett flytande glow som går att använda med din foundation, som highlighter eller som ögonskugga kanske. Det här är faktiskt en produkt jag skulle kunna tänka mig använda lite då och då. Vanligtvis är det så mycket skimmer i en produkt att jag ser ut som en discokula när jag är klar, men denna är otroligt diskret och doften är så gott som obefintlig. My like!

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

RODIAL* – Stem Cell Cleanser (180SEK / 100ml)
Här har vi en produkt som jag verkligen gillar, hoppas jag! Två i ett, mask och rengöring i ett. Jag kommer inte skriva så mycket om denna produkt nu utan jag skall hårdtesta denna och sedan återkommer jag med ett separat inlägg om den. Skall bli så kul att testa!

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

STYLondon – Flower Lipstick (220SEK / 2,2g)
Boxens snackis! Kan du bli annat än förälskad i dessa underbara läppstift med blommor i? Även då det inte ser ut att ge någon som helst färg så anpassar sig faktiskt formulan så fort den når dina läppar och reagerar på ditt naturliga pH värde. På mig blev det nästan en obefintlig rosa nyans, men jag gnäller inte över det. Har snackar vi lyxigt läppbalm för min del då.

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

TALIKA* – Lipocils (340SEK / 10ml)
Jag har letat som en galning efter mitt fransserum men kan verkligen inte hitta det. Så när jag plockade upp denna blev jag otroligt glad. Morgon och kväll skall jag testa denna och se om mina fransar kan få lite underverk på 28 dagar. Visste ni förresten att detta är världens första fransserum?

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

MONU* – Monuskin Firming Fiji Facial Oil (340SEK / 100ml)
Alla märken släpper sin variant på ansiktsolja, och jag är faktiskt inte så sen att hänga på. Ansiktsolja är verkligen min produkt har jag märkt. Gillar att den snabbt försvinner in i huden men lämnar ett glow. Denna skall innehålla rosenolja som är bra för känslig hud så vi får se vad den kan göra för min hy.

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

GLOSSYBOX* – Multi Oval Brush (180SEK)
Sista produkten är Glossybox egendesignade borste. Denna multiborste skall kunna fixa till en schysst foundation, puder och bronzer. Allt för att underlätta det lite, för visst är det skönt när man inte behöver ta med sig en borste till varje produkt. Jag gillar designen och har kört med liknade borstar ett tag.

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

Bästa med denna box om vi bortser lite från alla produkter är faktiskt magasinet. Bra storlek som får plats i boxen men sedan är det mer information om alla produkter i magasinet. Jag vet att det kan vara problem att göra ett sådant magasin till vanliga boxarna då alla inte får samma produkter. Men storleken kanske går att se över. Skall vi gå över till boxens produkter så måste jag faktiskt säga att jag är riktigt nöjd. Det var ingen produkt som jag vart speciellt besviken på utan ser fram emot att börja använda alla.

Vill du börja prenumerera på boxen kan du titta in här*!

Stay Glossy med Glossybox på Morsdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Glossybox - Beauty Take off! • Daretobeyou.se 5 juni 2017 at 12:34

    […] i juni innan jag hunnit visa er majboxen. Men då det inte var så många dagar sedan jag visade er Morsdagboxen så kanske det inte gör något. Glossybox – Beauty Take off* är som sagt boxen för maj […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.