Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

SPAtopia Argan Oil Anti-ageing Hand Cream

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nästan alla preppar ansiktet med anti aging krämer för att man inte vill bli gammal och få rynkor. Men är det någon som tänker på att händer även dom åldras?

För inte allt så länge sedan skrev jag om en annan produkt från samma märke/serie. Närmare bestämt bodyscrub. Den har använts flitigt under hela vintern och även denna produkt som jag skall berätta om nu.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Handkrämen innehåller arganolja som motverkar hudens åldrande och slätar ut fina linjer och rynkor. Denna ”mirakelolja” är välkänd för dess fantastiska egenskaper och dess positiva påverkan på huden. Arganoljan är ovanligt rik på E-vitamin och fettsyror som Omega, vilket gör att den bromsar hudens åldrande och återställer hudens naturliga fukt.

Denna krämiga och återfuktande handkräm är utvecklad för att inte kladda och snabbt absorberas av huden. Vilket jag tycker stämmer, den går väldigt snabbt in i huden utan att lämna någon oljig hinna efter sig. Eteriska oljor från citron, patchouli och pomeransträd lämnar dina händer mjuka och väldoftande. Dock kan den tyckas vara lite för stark för dom som är känslig mot dofter, men jag tycker den luktar underbart.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Produkten finns att köpa hos BeautyZone.se för ca 79:-.

Glöm nu inte att ta hand om era händer i vinter…

// Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.