Skönhet & Mode

Sovdags – Primark

Sovdags - Primark

Förra året när jag besökte Primark hittade jag endast en pyjamas som passade mig. Igår märkte jag till min förtjusning att dom ökat på storlekarna på väldigt mycket plagg till 20-22.  Hittade tom tight i storleken XXL.

Men jag var faktiskt inte ute efter att shoppa kläder denna gång på Primark om man bortser ifrån pyjamas som var mitt stora mål. Jag har som sagt bott i min pyjamas med Kellog´s Frostis motivet. Så igår skulle det bli något mer modernt var tanken, kanske Minions. Detta var min tanke innan jag visste att Star Wars blivit hysteriskt stort i England.

Sovdags - Primark

Så jag kom hem från Primark med två pyjamaser. En med Star Wars och en Minions. Så nöjd med båda men lite extra småkär i Star Wars. En gammal inbiten Star Wars nörd måste ha en pyjamas med detta motiv vore kriminellt annars.

Sovdags - Primark

Titta in muddarna på benen! Hur underbart är inte dom. Perfekta att kunna trä raggsockorna över utan att det blir knöligt och tjockt. Jag kommer bo i dessa byxor och ett par raggsockor i vinter.

Sovdags - Primark

Vid roligare tillfällen kanske party setet med Minions kommer på. Färgglatt på sitt sätt även om designen kanske inte var den bästa på byxorna så tyckte jag dom var lite roliga.

Sovdags - Primark

Kommer detta bli min grej, en pyjamas vid varje resa utanför Sverige? Nja kanske inte. Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt en oanvänd pyjamas kvar från förra året när jag besökte Primark. Det är ett sommar set som jag döpt det till, kortbyxor och linne med Breaking Bad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sanna | Beauty & Bride 5 november 2015 at 16:12

  Primark har såååå mkt härliga myskläder tycker jag. Brukade alltid handla sådant och underkläder där när jag bodde i London 🙂

  • Reply Annica 5 november 2015 at 19:44

   Önskade att jag köpte lite mera myskläder och framförallt att jag tagit mig tid att gå igenom underkläderna. Får åka dit snart igen och ta mig en heldag eller två bara inne på Primark. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.