Soul Work – Vi startar ett nytt kapitel i livet

Soul Work

Visst är det härligt med en nystart? Ett nytt år med nya möjligheter när vi vänder blad i livet. Vi startar ett nytt kapitel när vi går över till ett nytt år. Oavsett om du gett dig själv en massa nya nyårslöften eller inte så är det ett nytt kapitel i livet oavsett om du vill eller inte. Detta kanske ger en känsla av hopp och en tro på att allt är möjligt under 2023. Vi lämnar dom senaste åren bakom oss och håller tummarna för att det inte dyker upp en ny pandemi.

Skippa nyårslöftena

Gav du dig själv en massa nyårslöften? Skippa dom för du kommer förmodligen inte komma till februari ens innan du har brutit vart ända av dom. I och med att du gav dig nyårslöftena så satte du sjukt höga krav på dig själv förmodligen. Om du nu måste ge dig några punkter att gå efter detta år så ge dig själv pyttesmå saker, som du kan göra gång på gång tills dess att du får in dom på rutin och gör dom automatiskt. På så sätt kan du hålla dina löften utan att känna dig värdelös om du inte skulle lyckas.

2022

Vad under detta år vill du inte ta med dig in till 2023? Går det att dela upp detta i flera små delar så att du enklare kan lämna det helt tillslut. Åt du kanske alldeles för mycket sötsaker under 2022 och det vill du lägga bakom dig.

Börja då att kanske se över hur mycket du åt och varför. Åt du sötsaker varje dag, ja men försök att bara få ner det till varannan dag i någon vecka, sedan utökar du dom dagar då du undviker sötsaker. På så sätt avvänjer du kroppen och hjärnan från att ständigt vara sötsugen. Förstår du vad jag menar. Bryt ner dina mål i små små delmål innan du kan ta dig till mållinjen.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.