Soul Planner, reflektioner över ditt liv.

Att jag älskar fylla i böcker eller sådana som kan ro om mig som person är ingen nyhet. Tror nog att jag har flera sådana böcker i mitt hobbyrum än vanlig skönlitteratur. Dom här böckerna för mig att må bra liksom. Och idag tänkte jag faktiskt visa er det senaste tillskottet i min samling, Soul Planner*. Ja för man kan nog kalla det samling nu. Även då det inte är så att dom bara ligger här hemma och samlar damm vill säga.

Josefin Dahlberg har sedan tidigare släppt Soul Work*, Idag är jag fri* och Livsstilsbibeln*.

“Många av oss lever i en stressig vardag där vi glömmer bort att checka in med oss själva, reflektera över hur vi mår eller landa i dagens alla intryck. Men att just ta en liten stund för sig själv och reflektera över hur kroppen känns, vad du är tacksam över och vad du behöver för att må bra gör otroligt stor skillnad för vårt välmående.

Med den här boken vill Josefin hjälpa fler att få in reflektion som en naturlig del av dagen genom dagliga frågor och skrivövningar som är enkla att få till i vardagen och väldigt kraftfulla.”

Tycker du inte om att skriva dagbok men vill ändå skriva av dig lite. Då är denna perfekt för att få reflektera lite över ditt liv. Att skriva ner några meningar på morgon och kväll kan göra så mycket för ditt liv. Boken innehåller även lite tips, checklistor och uppmaningar. För uppmaningar till hur vi på ett bättre sätt kan ta hand om oss själva är alltid välkommet!

Josefin är även grundare till en av mina favoritbutiker, Oh la moon.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.