Sommarplaner

Jag vet att sommaren redan är i full gång, många av er har säkert redan dragit på semester eller gått på sommarlov. Personligen har jag liite svårt att hänga med när saker och ting sker, allt verkar gå så himla fort nu. Det är ju liksom midsommar nästa vecka.

Så vad har ni för sommarplaner? Ligger dom fortfarande på is som dom senaste två åren. Jag hade en massa planer på vad jag skulle ville göra denna sommar oavsett semester eller inte. Min semester börjar i augusti egentligen men som livet ser ut nu vet jag faktiskt inte hur det blir. Första planen var att åka till London första helgen i juli för att gå på Adele i Hyde Park. Den resan ställde jag in pga hälsan. Sedan hade vi inte spikat några datum eller så men tanken var att vara i stugan, och kanske ta en sväng upp till Norrland. Eller helt enkelt bara vakna på morgonen och bestämma idag drar vi någonstans. Det känns lite dumt att hålla på att planera när jag inte ens vet hur jag kommer må imorgon. Kanske blir det en hel sommar i hängmattan här hemma på tomten.

Det hade varit sjuk kul att åka på Rockoff igen, men de är alldeles för nära inpå och jag fixar nog inte det just nu. Men har du semester mellan den 22-30 juli så rekommenderar jag verkligen att ta en sväng över till Åland och besöka Rockoff. Det är många bra band som ställer upp i år.

Nu är det bara att invänta nästa besök hos läkaren och se hur min resterande sommar kommer att se ut. Blir det sjukskrivning, semester eller går det tillbaka till det normala igen. Så jag tänkte ta en liten minisemester från bloggen denna vecka. Även då det är både min födelsedag på onsdag och midsommarafton på fredag så jag har inga direkta planer utan tänkte bara hålla mig hemma och ta det lugnt å andas. Det är en ny vecka på måndag igen. Så trevlig midsommar på er om vi inte höres tidigare!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.