Sommarplagg för den tunna plånboken hos Lidl
Skönhet & Mode

Sommarplagg för den tunna plånboken hos Lidl

På torsdag hittar du sommarplagg för den tunna plånboken hos Lidl, denna gång även för oss med kruvor!

Det blir en del mode på bloggen denna vecka. Kanske beror det lite på att fokus oftast ligger mer på just mode än skönhet under sommaren. Det är varmt och många av oss skippar det där med att sminka oss utan lägger mer krut på själva hudvården och kläder.

Något som gör att jag är så otroligt nöjd ibland med min garderob är att svart går hem året runt och jag behöver inte byta halva garderoben efter säsong. Men självklart är det kul att införskaffa lite nya plagg under olika säsonger. Dock är det många som inte har råd med detta. Så idag tänkte jag tips om sommar- och basplagg för dig med tunn plånbok. Självklart får du med en tjockare plånbok också ta del av tipsen.

Det är Lidl som släpper en hel del bas- och sommarplagg from torsdag 28 juni. Kollektionen är som vanligt begränsad så det gäller att inte vänta för länge. För att göra det enkelt kommer jag visa er vilka storlekar alla plaggen går upp till. Denna kollektion är nämligen anpassad lite bättre för oss kurviga. Inte så väldigt många olika sorters modeller men alla plagg som jag visar här finns i andra färger och mönster.

Axelbandslös klänning (79,90SEK) är alltid trevligt att bära på sommaren. Men finns även i andra mönster och färger som då har axlar.

Jumpsuit är något jag velat testa väldigt länge och för 99,90SEK så kanske det är värt att prova. Finns även i grå och lila.

Jag kan väl självklart inte gå igenom en ny kollektion utan att spana lite extra på skor. Gillar alla tre färger (99,90SEK) och tror att dom kan vara riktigt sköna båda en varm och svalare sommardag. Med ett par strumpor kan du garanterat ha dom även i höst.

En vanlig enkel t-shirt kan vi aldrig ha för många utav, iallafall inte jag som bär det typ varje dag. Denna t-shirt (69,90SEK) finns även i två andra färger.

En maxiklänning (99,90SEK) är alltid bara att äga även om jag nu inte gör det. Är väldigt sugen på denna då den är enkel och ser luftig ut. Dock är det viskos så vi får se vad jag tycker om den.

Det här är ett linne (39,90SEK) men jag tycker det även kan bäras som klänning, om du vågar vill säga. Finns i tre till färger och mönster.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply My secret passions 25 juni 2018 at 16:34

  Den där maxiklänningen ska jag försöka kolla närmare på, ser kalas ut!

  • Reply Annica 25 juni 2018 at 23:12

   Ja den skall jag absolut försöka få tag på. Är rädd dock att den kortare klänningen kommer bli som en maxiklänning till mig ist. Maxiklänningar har en tendens att vara allt för långa för mig med mina 160cm. 🙂

   Satt in en påminnelse på mobilen att jag skall dit på torsdag. Brukar vara så himla svårt att hitta plaggen i mitt område, måste vara ute samma dag dom släpps annars tar det slut.

 • Reply My secret passions 26 juni 2018 at 08:47

  Det är likadant här hos mig, man måste vara snabb annars är de största storlekarna borta. Så trist när saker inte passar, har trassel med lång överkropp och korta ben så vet hur svårt det kan vara med längd på kläder.

  • Reply Annica 26 juni 2018 at 18:34

   Hehehe jag har samma problem! Om kroppen skulle jämna ut benen så att dom matchade överkroppen så skulle jag troligen bli några centimeter längre. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.