Sneakers by H&M

Så fort snön är borta och slasket har sagt farväl så bunkrar jag alltid upp med sneakers. Och detta år är inget undantag, jag älskar sneakers!

Jag med många längtar efter våren och alla snygga skor som kommer med den. Sneakers är det jag längtar efter. Det par jag går med nu är så pass gamla att dom snart går av sig själva till sopkorgen. Men jag vill inte riktigt slänga dom än då vädret inte är med mig för att införskaffa några nya. Men titta kan man eller önska sig med andra ord. H&M har fått in massa snygga sneakers som jag funderar på om jag skall köpa. Problemet är bara vilka?

| Nr 1 | Nr 2 | Nr 3 | Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.