Snart är det helg igen!

Snart är det helg igen!

Det är snart helg igen! Men ingen vanlig helg, denna helg samlas gänget igen för att åka upp till stugan. Det har blivit en årlig tradition dom senaste 6 åren om  jag inte har helt fel.

Vi är tre som åkt alla år men fått ett tillskott dom senaste tre åren av Lotta. Två är gamla kollegor (från jobbet jag slutade på 2009) så vi har alla känt varann ett tag. Tråkigt nog har vi oftast setts endast en gång om året och det är när vi åker till stugan. I år bröt vi traditionen och såg två gånger (på en och samma månad dessutom). Kanske blir det en gång till då vi funderar på att även se Danny. Tidigare i september såg vi Mamma Mia The party tillsammans.

Men åter till denna helg. Det är bubbel, marknad och helikopterflygning som står på schemat. Nu är det inte det ända vi gör under helgen, men det är dom tre huvudpunkterna kan vi säga. Marknaden är den årliga Kopparbergsmarknaden som vi skall gå på. Det är inte ofta jag kommer därifrån med något köpt men det är alltid trevligt att gå runt och titta lite. Kanske sätter vi oss i öltälten och dricker en Kopparbergs cider och lyssnar på lite musik.

I år är det nionde året som vi åker upp och vi har alltid lika trevligt. För varje år som vi kommer upp tillsammans så har jag och sambon gjort något nytt med stugan. Det behöver inte vara några större förändringar, ibland bara ommöblering. Året sambon installerade utebelysning var nog bäst. Nu vågar vi vara ute även när mörkret lagt sig. I år är det inte så väldigt stora förändringar, en ny kyl och frys och så en ny vattenpump som gör att det nu är godare vatten och bättre tryck. Förhoppningsvis finns det även ny torr ved när vi kommer fram så vi kan elda.

Har ni något trevligt inplanerat i helgen?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.