Skönhet & Mode

Snapshots – Clinique

Clinique Snapshot

Onlineshopping är som bäst när man får fler produkter än man betalar för.

Denna gång har onlineshopping tagit mig till Clinique. Det är första besöket i deras webshop men märket är ingen nyhet för mig.

Då jag äntligen börjat bära läppstift så gott som varje dag kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa Clinique Pop Lip Colour and Primer – Bare Pop. Priset kanske är lite över det jag vanligtvis brukar lägga på läppstift, men om jag vill hitta det där stiftet som kan göra min vardag så är det kanske dags att lägga lite mera pengar. Man får se det som en investering. Med en utjämnande primer och att den skall hålla läpparna återfuktade i 8 timmar är det kanske ett helt okej pris. Läppstiften släpptes i maj så dom bör finnas ute i butik. Välj och vraka mellan 16 olika nyanser. Pris 235 kr. Måste faktiskt erkänna efter att endast använt någon enstaka gång redan vara fast. Älskar nyansen, formulan och hur mjuk den är att applicera. Även hylsan känns lite små lyxig.

Clinique Snapshot-4

Då jag fortfarande är lite feg när det gäller starka färger på läpparna går jag oftast på det säkra och skaffar mig nyanser som går åt nude. Men hoppas självklart snart på att kunna bära färgstarka nyanser som om det vore en självklarhet. Jag fick dock turen att prova ett Chubby Stick Moisturizing Lipin i nyansen Super Strawberry, så lite färg på läpparna kan jag minsann få. Denna Chubby Stick var i miniformat och kom med som en gåva när man hade en speciell kod vid beställning. Just denna nyans kanske inte gjorde någon sån där wow effekt på läpparna men dom vart lite färggladare.

Clinique Snapshot-2

Passade även på att plocka ner A Different Nail Enamel For Sensitive skins i nyansen Pajama Party. Naglarnar har jag inga problem att pryda med färger och starka sådana, men jag är otroligt svag för nude även där. Kan dock inte påstå att jag hittat den perfekta nude men jakten fortsätter. Även  här fick jag med en riktigt färgglad nyans i mini flaska. Hi Sweetie kommer få pryda mina naglar när jag känner för att piffa till vardagen.

Clinique Snapshot-3

Köpte två produkter men varukorgen slutade på totalt 9 produkter. Det är sånt som kallas positiv shopping. Med i paketet kom det även olika produkter av rengörning i travelsize. Dessa kommer att få följa med mig i sommar när jag skall ut på vägarna. Perfekt att packa ner utan att det tar allt för stor plats. Så hur dessa fungerar på mig återkommer jag med längre fram.

Clinique Snapshot-1

Har ni shoppat online någon gång och fått en massa extra produkter?

//Annica

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.