Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Smyckesförvaring

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hur förvarar du dina smycken egentligen? Tar du helt enkelt hand om dom som du borde? Ska jag vara ärlig så tar jag inte så väl hand om mina smycken som jag borde.

Jag älskar verkligen allt som går att smycka kroppen med och ibland hittar jag dom där tingen som verkligen får hänga med i vått och torrt.

Nu senast när jag var ner till Köpenhamn besökte jag Bahne, där hittade jag massa skoj inredning men fastnade lite för hörnan där dom hade småförvaring. Det är något man aldrig kan få för mycket utav, förvaring behöver man alltid helt enkelt. Så denna lilla söta förvaring i glas fick följa med hem, kostade endast 30DDK. Och nu agerar den förvaring till dom smycken jag använder dagligen. Du kan ha den precis överallt. Får plats på handfatet, bredvid sängen kanske tom vid ytterdörren så att du inte glömmer det viktigaste.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det här var som sagt senaste inköpet av förvaring, så det är inte slut ännu. Allt har sin plats. I en av mina hurtsar har jag en låda med lite mindre smyckesdelar, bla örhängen och dess “pluppar”. Örhängen sätter jag enkelt ner i en bit skumgummi och “plupparna” får ligga fint i en ittala skål. Där kan man lätt välja det man behöver. För att göra det lite extra fint i lådan så la jag först in en bit spegel i botten som reflekterar lite snygg i glaset. Skumgummi eller liknade kan du hitta på hobbybutiker, alt om det kommer som packmaterial i kartonger till andra produkter. Har man ingen låda att förvara den i så kan man alltid måla eller klä biten och sedan sätta upp den på väggen. Skålar kan man givetvis ta något som man har hemma och gillar. Behöver absolut inte köpas några nya dyra varianter. Mina två skålar är gamla julklappar.

Smyckesförvaring 6

Sen kommer vi till mina ögonstenar, ringar. Dom kan jag helt enkelt få för många av. Ringar är något som verkligen får  hänga med tills dom trillar ihop. Hittar jag en ring som finns i olika nyanser så får gärna en av varje följa med hem. Jag lägger hellre pengar på fler och billigare än enstaka och dyra. Det finns ringar till alla tillfällen. Trädet var egentligen vit när jag fick det för många år sedan, en färg som inte alls passade mig då och jag målade om det helt enkelt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sista förvaring för denna gång är egentligen inte någon smyckesförvaring utan ett kakfat. Köpte denna på rea när Spisa fanns på orten. Färgen får liva upp lite och den är enkel att placera på olika ställen. Äger faktiskt den större modellen också men tyckte att den kan bli en aning för stor för smycken. Kanske till större hårspännen eller liknade.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så med andra ord kan man egentligen förvara sina smycken precis så som man vill. Det är bara din fantasi som sätter stopp. Jag gillar att ha mina bling bling framme så jag lätt kan se vad som finns på morgonen när jag är trött och har bråttom. Senare kanske jag visar hur jag har löst det med alla mina halsband. Men innan det så skulle jag jätte gärna vilja veta hur ni förvarar era ringer och örhängen.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.