Livsstil

Sminkhörnan hemma hos Annica

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag tror faktiskt inte att jag tar i när jag säger att alla tjejer/kvinnor har nog drömt om ett eget sminkbord någon gång i sitt liv. Ett sådant bord, hylla eller rum där man kan förvara sina fina sminkprodukter. Kanske där man kan sitta för sig själv och beundra alla vackra askar.

Sedan jag och sambon flyttade till hus 2008 har jag varit bortskämd med ett eget rum. Ett rum där jag kan göra precis vad jag vill. Här kan jag stänga dörren om mig och låta kreativiteten flöda. Men just i detta inlägg handlar det om en speciell hörna i detta rum, min sminkhörna.

Då jag är en sådan person som det lätt kliar i fingrarna för så kommer jag på nya saker att göra med hörnan. Sedan denna hörna flyttade in hit i somras har jag nog hunnit göra om ordning och placering ca 4 gånger tror jag. Och jag lovar att det inte är klart än.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var inte allt länge sedan jag fick ordning på en spegel faktiskt. Tidigare har jag haft små fickspeglar och sedan gått ut till badrummet när jag behövt en större spegel. Så denna spegel är en av mina kreativa saker som jag gillar att göra. Spegel och ledbelysning  går på under 500:-. Jag verkade ha tur och köpte belysningen då det var 100:- rabatt per set. Så allt som allt kostade min spegel ca 300:-.

Vi går vidare till själva förvaringen som är från IKEA. Båda delarna är från serien Malm, byrå med fyra lådor och en med sex lådor. Som sagt, jag ändrar på saker hela tiden så detta är hur det ser ut just nu. Kanske inte om en månad…

sminkhörna3

Januari var en månad då jag rensade överallt. Detta förvarings system fick sig en kyss och jag har nu fått lite bättre ordning. Är inte riktigt klar ännu men jag gillar vart jag är på väg. Dom produkter jag använder mest behöver jag lättillgängligt då jag är en zombie på morgonen. Så små transparenta förvaringssystem är faktiskt perfekta att ha stående framme. Du kanske har något tips som du vill dela med dig av ang ordning och reda bland skönhetsprodukter. Förvarar jag någon produkt helt galet eller ser du något du undrar över så är det bara att fråga.

sminkhörna4

Jag gillar dom två översta lådorna i min högra hurts. Dom är lite lägre än resterande lådor och därför perfekta att förvara små smycken eller nageldekorationer. Det skall vara lätt att se vad man har i lådorna annars finns risken att det bara ligger där och aldrig använts.

Nu har ni fått sett lite snabbt hur jag förvarar mina godsaker. Berätta gärna hur ni har det i er lilla ”hörna”.

//Annica

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.